-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite: žaviausias „Euro-2012“ finalinio etapo futbolininkas

Jau daugybę metų garsūs pasaulio futbolininkai yra vertinami ne tik pagal savo žaidimą aikštėje, bet ir pagal grožį, alpstančius merginų būrius ir žurnalų viršelių skaičių. Kur dar moterys gali palepinti savo akis tokia daugybe treniruotų, sportiškų kūnų, jei ne per futbolo čempionatus. Artėjant dramatiškam „Euro-2012“ finalui šį sekmadienį, liepos 1-ąją, kviečiame išrinkti žaviausią futbolininką iš komandų, perkopusių varžybų ketvirtfinalio ribą.
„Euro 2012“ žaviausio futbolininko rinkimai
„Euro 2012“ žaviausio futbolininko rinkimai / „Scanpix“ nuotr./ Žmonės.lt montažas

Siūlome net 15 kandidatų iš Ispanijos, Čekijos, Prancūzijos, Italijos, Anglijos, Graikijos, Vokietijos ir Portugalijos rinktinių.

Pirmasis ispanas – Xabi Alonso, rungtyniaujantis Madrido „Real“ klube. Šį išskirtinės išvaizdos 30-metį rusvaplaukį su barzdele komandos draugai vadina ramiu ir draugišku.

Antrasis kandidatas – čekas, Turkijos „Galatasaray“ komandos žaidėjas, Milanas Barošas.  Dėl savo meistriško kamuolio valdymo žinomas 30-metis ne tik geras žaidėjas, bet ir 2004-ųjų Europos čempionato Auksinio batelio laimėtojas.

Iš skustos galvos pažįstamas prancūzų futbolininkas Karimas Benzema žaidžia Madrido „Real“ klube. Iš Liono kilęs 24-erių vaikinas, nors ir neprimena standartinio gražuoliuko, sulaukia jausmingų atodūsių.

34-erių italas Gianluigi Buffonas vyriškai griežtas, dėl to ir žavus. Ką jau kalbėti apie tai, kad šis „Juventus“ klubui priklausantis vartininkas vadinamas vienu sėkmingiausių per visą futbolo istoriją.

Ispanijos rinktinėje žaidžiantis Ikeras Casillasas – dar vienas Madrido „Real“ žaidėjas šiame Europos futbolo čempionate. 31-erių vartininkas yra susižadėjęs su žavinga reportere Sara Carbonero, kuri 2009-aisiais žurnalo „FHM“ buvo išrinkta seksualiausia pasaulio žurnaliste.

Šiųmetis Anglijos rinktinės kapitonas, 32-ejų Stevenas Gerrardas taip pat išties žavus vyras, tad nenuostabu, kad jo žmona – įspūdingo grožio modelis ir mados žurnalistė Alex Curran. Maža to, S.Gerrardas laikomas vienu geriausių Anglijos futbolininkų.

Tikras aikštės gražuolis – Prancūzijos puolėjas Olivier Giroud. 25-erių prancūzas žaidžia Anglijos „Arsenal“ klube ir garsėja ne tik savo žaidimo stiliumi, bet ir koketiška šypsena.

Vokietis Mario Gomezas jau ne kartą pasižymėjo per šį Europos čempionatą smūgiuodamas įvarčius į priešininkų vartus. Išvaizdų, ispaniškų šaknų turintį 26-erių sportininką jau spėjo įsižiūrėti tūkstančiai merginų visame pasaulyje ir, akivaizdu, ne veltui.

Išraiškingų veido bruožų italas Claudio Marchisio – taip pat žaviausių futbolininkų gretose. 26-erių futbolininkas yra gerbėjų vadinamas „Il Principino“ (liet. Mažasis princas“), mat taip jį pakrikštijo vienas Italijos komentatorių.

22-ejų „Bayern Munich“ klube rungtyniaujantis vokietis Thomas Mulleris – dar viena futbolo aikštelės grožybė. Deja, vyras vertina tik rimtus santykius ir dar 2009-aisiais vedė savo merginą, modelį Lisą.

Ispanas Gerardas Pique jau seniai garsėjo savo geru žaidimu ir kerinčiomis mėlynomis akimis. Tiesa, pastaruoju metu futbolo gerbėjai dažnai jį vadina ne vardu ir pavarde, bet įvardija kaip populiariosios dainininkės Shakiros vaikiną.

Vargu ar bereikia pristatyti portugalą Cristiano Ronaldo. Portugalijos rinktinės kapitono šukuosenos ir taip aptarinėjamos kone labiau nei jo rezultatyvus žaidimas. Žinoma, prie jo akcentuojamo seksualumo nemenkai prisideda ir abejingų nepaliekanti mylimoji, rusų modelis Irina Shayk.

Graikų rinktinės puolėjas Giorgios Samarasas galbūt patiks ir ne kiekvienos skoniui, tačiau 27-erių „Celtic“ klube žaidžiantis ilgaplaukis graikas tikrai turi žavesio.

Portugalijos rinktinėje su kapitonu Cristiano Ronaldo grožiu rungtis, ko gero, gali tik 26-erių Miguelis Veloso. Jis taip pat pamalonina gerbėjas pašiaušta šukuosena, barzdele ir sugeba puikiai atrodyti tiek su kamuoliu, tiek be jo.

Jaunasis tamsiaodis Anglijos rinktinės žaidėjas Theo Walcottas užbaigia siūlomų gražiausių finalinio „Euro 2012“ etapo kandidatų sąrašą. 23-ejų „Arsenal“ komandos puolėjas, nors ir jaunesnis už daugelį varžovų, nenusileidžia nei grožiu, nei vikrumu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius