Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsipusčiusi ir ant sofos įsitaisiusi Mariah Carey sukritikuota dėl interviu apie žudynes Las Vegase

Ankstyvą pirmadienio rytą pasaulį apskriejo žinia apie žudynes per kantri muzikos koncertą Las Vegase. Apie tragediją neplanuotai per tiesioginį eterį vienoje Didžiosios Britanijos laidoje pasisakė ir popscenos diva Mariah Carey – kritikos strėlių dėl to sulaukė tiek ji, tiek pati laida.
Mariah Carey
Mariah Carey / Video kadras

Pirmadienio rytą rytinėje laidoje „Good Morning Britain“ buvo suplanuotas interviu su Mariah Carey, kuri televizijos žiūrovams ketino pristatyti savo būsimus kalėdinius koncertus Londone ir Paryžiuje.

Interviu teletiltu iš Mariah Carey namų Beverli Hilse buvo transliuotas tiesiogiai, jam dainininkė buvo atitinkamai pasiruošusi – patogiai įsirangiusi ant sofos, vilkėdama vakarinę suknelę, o fone matėsi jos namuose jau papuošta Kalėdų eglė.

Tačiau tik pradėjus interviu pasklido žinia apie žudynes Las Vegase. Daugelio žiūrovų nuostabai, „Good Morning Britain“ nusprendė tęsti interviu, o laidos vedėjai apie įvykį pradėjo klausinėti dainininkės, kuri pati dar nebuvo labai gerai informuota apie jį.

Nepaisant to, kad dar nelabai gerai žinojo, kas nutiko Las Vegase, Mariah Carey suskubo pareikšti užuojautos visiems, paliestiems tragedijos. Ir pati paklausė laidos vedėjų, gal šie jau žino, ar užpuolikas buvo sugautas.

„Oho, tai siaubinga. Dar kartą meldžiuosi už aukas ir viliuosi, kad visa tai kuo greičiau baigsis. Žinote, daug laiko praleidau Vegase, ir tokie dalykai, kad ir kur jie bevyktų, yra baisi tragedija. Nesiliauju mesltis už aukas“, – kalbėjo Mariah Carey, vis dar pusiau gulomis sėdėdama ant sofos.

VIDEO: Las Vegas shooting: GMB SLAMMED over 'unprofessional' Mariah Carey interview

Nepaisant to, kad Mariah Carey užuojauta atrodė nuoširdi, vis tik žiūrovams labai užkliuvo nė kiek nepasikeitusi jos sėdėsena ir apskritai to interviu davimo aplinkybės.

Situacija, kai apie tragediją, kurios metu žuvo keliasdešimt žmonių, kalbama išsipuošus ir šitaip įsirangius ant sofos lyg niekur nieko, atrodo mažų mažiausiai ciniška. Ir čia ne Mariah Carey kaltė – ji juk ruošėsi visai kitokiam pokalbiui, taigi žiūrovai stebėjosi, kodėl interviu su ja buvo tęsiamas. Daugumos britų nuomone, „Good Morning Britain“ turėjo jį nutraukti ir su dainininke susisiekti vėlesniu metu.

Štai kokių nusiskundimų sulaukė „Good Morning Britain“ tiesioginis interviu su Mariah Carey:

„Good Morning Britain“ kalba tiesiogiai apie šaudynes Las Vegase ir Mariah Carey čia pat gulti ant sofos taip, tarsi pozuotų fotosesijai – čia rimtai?“

„Kodėl Mariah Carey sėdėjo taip, tarsi pozuotų žurnalo fotosesijai, o ne duotų interviu apie žudynes?“

„Žmonės miršta... Mariah Carey gaili jų sėdėdama kaip diva ant kušetės...“

„Rimtai, „Good Morning Britain“, buvo visiškai keista kalbinti Mariah Carey kaip tik dabar“

„Las Vegase šaulys šaudo į žmones... „Good Morning Britain“: sujunkite su Mariah Carey!!“

„O dabar dėl nežinomų priežasčių jungiamės su Mariah Carey, kad sužinotume naujausios informacijos“

„Kuo šios naujienos susijusios su Mariah Carey? Ir kokio velnio ji pasipuošusi Kalėdų eglę ankstyvą spalį??“

TAIP PAT SKAITYKITE: Realybės fotošopu nepaslėpsi: papilnėjusi Mariah Carey – paparacų dėmesio centre

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius