Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išsiskyrė mažiau nei prieš metus susituokę Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas: „Tai geriausias sprendimas“

Prie mažiau nei prieš metus susituokę dainininkė Miley Cyrus (26) ir aktorius Liamas Hemsworthas (29) nusprendė išsiskirti, o šį sprendimą vadina šiuo metu geriausiu gyvenime, praneša „People“.
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas / „Instagram“ nuotr.

„Liamas ir Miley sutarė šiuo metu išsiskirti“, – portalui „People“ patvirtino atlikėjos atstovas.

„Augdami, keisdamiesi kaip partneriai ir individai, jie nusprendė, kad šiuo metu geriausias sprendimas yra orientuotis į save ir savo karjeras. Jie vis tiek nusprendė išlikti nuostabūs tėvai visiems gyvūnams, kuriuos su tokia meile augina“, – toliau cituojama oficialiame pranešime.

Kalbos apie skyrybas pasklido vos praėjusį šeštadienį, kai atlikėja pastebėta socialiniuose tinkluose pozuojanti be vestuvių žiedo.

„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas
„Scanpix“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas

15min primena, kad Miley ir Liamas susituokė gruodžio pabaigoje, o šį faktą patvirtino jaukios vestuvių šventės nuotraukos – ja pasidalijo poros bičiulis Conradas Carras.

Toje nuotraukoje matyti, kaip juodu kostiumu vilkintis Liamas ir šampano spalvos šilko suknele atvirais pečiais pasipuošusi Miley pjauna vestuvinį tortą. Nuotraukoje matyti ir nuotakos mama, apsirengusi visai paprastai – džinsais ir juodu megztuku.

„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho vestuvės
„Instagram“ nuotr./Miley Cyrus ir Liamo Hemswortho vestuvės

Internete pasirodė ir trumpas video iš šventės, jame fone matyti rožiniai balionai „Mr & Mrs“, reiškiantys „ponas ir ponia“. Tame video taip pat buvo užfiksuoti ir jaunikio broliai, taip pat garsūs aktoriai Chrisas bei Luke'as Hemsworthai.

Pranešama, kad ši santuokos ceremonija buvo labai intymi ir kukli, be jokios pompastikos, tačiau labai tikra ir romantiška. „RadarOnline“ žiniomis, Miley ir Liamas susituokė savo namuose Frankline, Tenesio valstijoje.

Miley Cyrus ir Liamas Hemsworthas susipažino ir draugauti pradėjo 2009-aisiais filmuodamiesi romantinėje juostoje „Paskutinė daina“ („The Last Song“), kur vaidino įsimylėjėlius.

2012-aisiais jiedu susižadėjo, tačiau po metų išsiskyrė. Kurį laiką pabuvę atskirai, jiedu vėl suėjo poron, o netrukus ir atnaujino sužadėtuves.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tai bent pirkinys: Miley Cyrus už 6 mln. dolerių įsigijo rančą su 13,5 hektarų žemės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius