-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išskirtinis A.Avidano interviu: apie netektį, kuri įkvėpė dainą, ir namus Italijoje

Rugsėjo 2-ąją Vilniuje, Valdovų rūmų kieme, koncertuosiantis pasaulinio hito „Reckoning song“ atlikėjas Asafas Avidanas retsykiais pasidalija ir savo patirtimis bei išgyvenimais. Šįkart unikalaus balso savininkas – 15min interviu, kuriame jis atsiskleidė kaip itin jautri ir šilta asmenybė, suprantanti kitų patiriamus išgyvenimus ar skausmą.
Temos: 2 Muzika Koncertas

Savo filosofiniais apmąstymais Asafas Avidanas pasidalijo vaizdo transliacijoje su 15min. Pokalbis prasidėjo nuo atlikėjo prisipažinimo, kad jis jau gana ilgą laiką nekoncertavo.

„Dvejus su puse metų nebuvau scenoje. Vienerius su puse – dėl karantino, o likusius – dėl blogo tuometinio laiko. Jaučiau didelį poreikį grįžti į sceną, bet vis dėlto tarptautiniam atlikėjui yra begalė rūpesčių, norint tai padaryti, nes reikia nuvykti iš vienos vietos į kitą, kur galėsiu išlieti savo širdį klausytojams.

Vida Press nuotr./Asafas Avidanas
Vida Press nuotr./Asafas Avidanas

Kiekvieną vakarą klausiu savęs – kodėl šie žmonės ateina į koncertą, juk taip sunku yra visiems. O priežastis yra tokia – mūsų esmė yra ne išsaugoti žmonių gyvybes, bet išsaugoti tai, kas mus daro žmonėmis, o tai yra gilių klausimų uždavimas, meno estetikos ir emocijų pajautimas“, – kalbėjo A.Avidanas.

Atlikėjas Lietuvoje lankysis nebe pirmą kartą. Dauguma nustebs sužinoję, kad jo pirmasis pasirodymas už Izraelio ribų buvo būtent Vilniuje, dar prieš 15 metų.

„Pasirodymas vyko Operos ir baleto teatre. Niekas apie tai gal nė nežino, tada nepasirodžiau su savo muzika, buvau pradedantysis 25-erių ar 26-erių muzikantas“, – šypsojosi dainininkas.

Muzikantas mėgsta gamtą, augalus ir gyvūnus bei tylą vienumoje arba mažose kompanijose, itin vertina intymų ryšį tarp žmonių.

„Mėgstu galvoti, kad gyvenimas yra kompleksiškas ir gražus. Mėgstu žiūrėti į jo grožį per skirtingas emocijas. Taip, aš esu realistas, nes suprantu, kad gyvenimas – banguojantis. Niekada nebūna tik „gerai“ arba „blogai“, todėl kaip menininkas ir kaip žmogus, stengiuosi priimti visus savo jausmus,“ – pripažino jis. „Gerai yra paliūdėti, gerai yra jaustis vienišam, gerai yra netgi prarasti viltį. Svarbiausia suprasti, kad visa tai veda į naują etapą.“

A.Avidanas 15min taip pat papasakojo apie namą Italijoje, kur gyvena atsiskyręs nuo miesto šurmulio, netekties skausmą ir dar daugiau.

Visas pokalbis su Asafu – vaizdo įraše:

VIDEO: Išskirtinis A.Avidano interviu: apie jautrią širdį, santykį su žmonėmis ir meilę

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius