Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Ištekėjo teniso asė Serena Williams: tarp svečių – Beyonce ir Kim Kardashian

Ketvirtadienį teniso superžvaigždė Serena Williams ištekėjo už socialinio tinklo „Reddit“ įkūrėjo Alexio Ohaniano. Prašmatniose poros vestuvėse Naujajame Orleane dalyvavo gausus būrys garsių nuotakos draugių, tarp kurių – net Beyonce ir Kim Kardashian.
Serena Williams ir Alexis Ohanianas
Serena Williams ir Alexis Ohanianas / Vida Press nuotr.

Septynis kartus Vimbldono turnyrą laimėjusios Serenos Williams išrinktasis – multimilijonierius, vienas iš socialinio tinklo „Reddit“ įkūrėjų Alexis Ohanianas. Pora susižadėjo pernai gruodį, o šių metų rugsėjo 1-ąją tapo tėvais – jiems gimė dukra Alexis Olympia.

„Instagram“ nuotr./Serena Williams su dukra Alexis
„Instagram“ nuotr./Serena Williams su dukra Alexis

Pora norėjo, kad jų vestuvės būtų ypač slaptos – net svečiai kone iki paskutinės minutės nežinojo, kur tiksliai vyks iškilmės (iš anksto jie žinojo tik datą ir miestą).

Jų vestuvių iškilmės surengtos Naujojo Orleano Šiuolaikinio meno centre, kuris buvo paverstas tikra pasaka – pranešama, kad poros vestuvių tema buvo „Gražuolė ir pabaisa“.

Taip pat šventėje buvo griežtai draudžiama naudotis mobiliaisiais telefonais, kad nebūtų padarytos ir paviešintos jokios jaunavedžių nuotraukos – šių priemonių imtasi, mat Serena ir Alexis išskirtines teises paviešinti jų vestuvių nuotraukas pardavė žurnalui „Vogue“. Jo redaktorė Anna Wintour taip pat dalyvavo šventėje – ji ir Serena yra geros draugės.

Kalbama, kad vestuvių iškilmės porai turėjo atsieiti daugiau kaip milijoną dolerių – Serena ir Alexis visiškai neribojo savo biudžeto.

Vida Press nuotr./Eva Longoria ir Jose Bastonas atvyksta į Serenos Williams vestuves
Vida Press nuotr./Eva Longoria ir Jose Bastonas atvyksta į Serenos Williams vestuves

Serenos Williams vestuvėse netrūko pirmo ryškumo žvaigždžių – ją sveikino geros ir garsios draugės: realybės šou žvaigždė Kim Kardashian, dainininkės Beyonce, Kelly Rowland, Ciara, aktoriai Eva Longoria ir Coltonas Haynesas, modelis Selita Ebanks, Danijos teniso žvaigždė Caroline Wozniacki. Puotoje iš viso dalyvavo apie 250 svečių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mama tapusi teniso žvaigždė Serena Williams įsigijo naujus namus: apžiūrėkite jos šeimos guolį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius