Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunavedžiai iš Oregono vestuvių nuotraukoms pozavo liepsnojančio miško fone

Oregono miške įsiplieskęs gaisras grasino sugadinti Michaelo Wolberio ir April Hartley vestuvių ceremoniją, tačiau šventės tai nesugadino, o degančio miško fone padaryta besibučiuojančių jaunavedžių nuotrauka tapo tikra interneto sensacija.
Jaunavedžiai Michaelas Wolberis ir April Hartley gaisro fone
Jaunavedžiai Michaelas Wolberis ir April Hartley gaisro fone / Josho Newtono nuotr.

Praėjusį šeštadienį Michaelas Wolberis ir April Hartley ruošėsi prisiekti vienas kitam amžiną meilę, kai staiga vestuvių ceremonijos vietoje pasirodė ugniagesiai ir pranešė, kad maždaug už 10 kilometrų esančiame miške kilo gaisras ir visi privalo evakuotis.

„Tai buvo kaip filme – ugniagesių automobilis įlėkė su kaukiančiomis sirenomis“, – „The Oregonian“ pasakojo jaunikis.

Įvertinę situaciją ugniagesiai leido jauniesiems pirma susituokti, tačiau ceremonija privalėjo būti sutrumpinta iki 15-os minučių ir iš karto po jos šventė nedelsiant turėjo persikelti į kitą vietą.

Jaunieji greitai prisitaikė prie situacijos ir net nusprendė išnaudoti pasitaikiusią progą – evakuodamiesi iš ceremonijos vietos jie sustojo papozuoti kelioms nuotraukoms. Viena fotografo Josho Newtono mobiliuoju telefonu padaryta nuotrauka akimirksniu apskriejo internetą – joje jaunavedžiai nufotografuoti milžiniškos liepsnos ir dūmų fone.

„Niekada nemačiau nieko panašaus. Visos vestuvės persikėlė į Bendo parką, visi žmonės buvo su šypsenomis veide, be jokio pasipiktinimo. Tai parodė, kas vestuvėse buvo visų svarbiausia – pora ir juos supantys žmonės, o ne aplinka ar detalės. Vietos pakeitimas absoliučiai nepakenkė vestuvėms, tai vis tiek buvo pati gražiausia diena. Tai puikus priminimas, kad gyvenime reikia vertinti ir branginti tik pačius svarbiausius dalykus“, – „Facebook“ paskyroje rašė vestuvių fotografas Joshas Newtonas.

Laiminga pora šiuo metu kopinėja medų Meksikos kurorte Kankune ir nė kiek neliūdi, kad jų vestuves sudrumstė pavojinga gamtos stichija.

„Mes turėjome pačią gražiausią vestuvių ceremoniją, kokią tik galėjome įsivaizduoti“, – be jokios graužaties kalbėjo jaunavedžiai. 

Visas Michaelo Wolberio ir April Hartley vestuvių nuotraukas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius