Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunavedžiai princas Harry ir Meghan Markle atideda medaus mėnesį – iškart po vestuvių kibs į darbus

Šeštadienį per pompastiškas ir pasaką primenančias vestuves susituokę britų princas Harry (33 m.) ir buvusi amerikiečių aktorė Meghan Markle (36 m.) atideda savo medaus mėnesį – iš karto po vestuvių karališkoji pora kimba į darbus, o medų kopinės truputį vėliau.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Visas naujienas apie karališkąsias Harry ir Meghan vestuves rasite ČIA

Kensingtono rūmai pranešė, kad princas Harry ir Meghan Markle vos trys dienos po vestuvių dalyvaus oficialiame renginyje, pirmame jau kaip vyras ir žmona.

Antradienį, gegužės 22-ąją, Bakingamo rūmų sode bus švenčiamas Velso princo Charleso 70-asis gimtadienis. Tikroji jo gimimo diena – tik lapkritį, tačiau dėl tokio apvalaus jubiliejaus sosto įpėdinio gimtadienis bus minimas ne vieną kartą.

Tame renginyje dalyvaus ir princas Williamas su žmona Kembridžo hercogiene Catherine, kuri tik prieš mėnesį pagimdė trečiąjį vaiką – sūnų Louisą.

Šios šventės metu bus pagerbtas princo indėlis į įvairių organizacijų, tarp jų ir labdaros, veiklą. Tame pačiame renginyje taip pat bus pagerbti ir gelbėjimo tarnybų darbuotojai, kurie pernai dirbo per teroro išpuolį Mančesteryje, Arianos Grande koncerto metu.

Princas Harry ir Meghan Markle nusprendė, kad nenori praleisti šio Charlesui svarbaus renginio, tad savo medaus mėnesį atidėjo vėlesniam metui. Panašiai pasielgė ir princas Williamas su Kate Middleton – kopinėti medaus į Seišelius jiedu išskrido tik dvi savaitės po savo vestuvių.

Kur ką tik susituokusi pora ketina leisti savo medaus mėnesį, kol kas nepranešama dėl saugumo. Tačiau įvairių šaltinių žiniomis, Harry ir Meghan vyks į jų mylimą Afriką, greičiausiai – į Namibiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius