-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pirmoji ponia M.Obama su dukra atvyko į Ispaniją trumpų atostogų

Jungtinių Valstijų pirmoji ponia Michelle Obama kartu su devynmete dukra Sasha trečiadienį atskrido į Ispaniją trumpų atostogų.
Michelle Obama
Michelle Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vietos valdžia viliasi, kad šis apsilankymas padės padidinti pajamas iš turizmo.

Kelių Ispanijos laikraščių interneto svetainėse buvo paskelbtos nuotraukos, kuriose matyti, kaip tamsius akinius nuo saulės dėvinti M.Obama nešdama didžiulį juodą krepšį kartu su dukterimi lipa iš JAV karinių oro pajėgų lėktuvo Malagos oro uoste Pietų Ispanijoje.

Motina su dukra automobiliu buvo nuvežtos į penkių žvaigždučių viešbutį „Villa Padierna“ netoli Marbeljos, esantį už maždaug 40 km nuo oro uosto. Šiame viešbutyje jos praleis keturias dienas.

Baltieji rūmai nurodė, jog tai bus „privačios mamos ir dukros atostogos“ su keliais ilgamečiais Obamų šeimos draugais.

Kiek anksčiau trečiadienį „Villa Padierna“ savininkas Ricardo Arranzas visuomeniniam radijui RNE sakė, kad Obamų šeima viešbutyje rezervavo 60 kambarių sau, draugams ir gausiam būriui slaptosios tarnybos agentų.

„Viskas parengta“, – sakė R.Arranzo.

Prezidentas Barackas Obama, kuriam trečiadienį sukanka 49–eri metai, liko Jungtinėse Valstijose ir per savo gimimo dieną bus Čikagoje.

Poros vyresnioji dukra, dvylikametė Malia, šiuo metu poilsiauja vaikų vasaros stovykloje Jungtinėse Valstijose.

M.Obama trumpos viešnagės metu taip pat susitiks su Ispanijos karaliumi Juanu Carlosu ir karaliene Sofia jų vasaros rezidencijoje Maljorkos saloje Balearuose, pranešė Baltieji rūmai.

„Villa Padierna“ svečiams para pigiausiame viešbučio kambaryje atsieina 250 eurų. Už nakvynę atskirame namelyje su privačiu sodu, baseinu ir aptarnavimu ištisą parą tenka pakloti 5 tūkst. eurų.

Viešbutyje, esančiame už maždaug 5 kilometrų nuo pakrantės, yra penki restoranai, spa zona. Jo svečiai turi galimybę naudotis trimis 18–os duobučių golfo aikštynais.

Ispanijos viešųjų ryšių agentūros „Oak Power Communication“ vertinimais, apie Obamų viešnagę pasaulio televizijos kanalai, radijo stotys ir įvairūs leidiniai parengs apie 50 tūkst. reportažų.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius