-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jay-Z nori dirbti su Winehouse

Reperis Jay-Z pranešė norintis dirbti su Amy Winehouse. Hiphopo karalius, kuris padėjo anglų talentui prasibrauti į Amerikos rinką, perdarydamas dainą „Rehab“, dievina Amy galingą balsą ir tikisi, kad galės prisidėti prie prodiuserio Marko Ronsono ir padėti paruošti naują atlikėjos albumą.
Hip hopo karalius Jay-Z
Hiphopo karalius Jay-Z / „Scanpix“ nuotr.

„Amy tikrai galingas balsas – jis toks savitas ir gražus. Tikiuosi, netolimoje ateityje mums pavyks suvienyti jėgas ir padirbėti su nauja medžiaga – aš labai norėčiau dirbti su ja“, – sakė Jay-Z.

Tuo tarpu Amy, kuri turėjo problemų dėl narkotikų, uždraudė grupės „Babyshambles“ vokalistui Pete'ui Doherty padėti jos trylikametei dukterėčiai Dionnei Bromfield pradėti dainininkės karjerą.

Šaltinis pasakojo, kad Pete'as ir Dionne tikrai nori dirbti kartu, tačiau A.Winehouse yra labai susirūpinusi dėl dukterėčios ir mano, jog dainuoti duetu su P.Doherty šiuo metu nėra tinkamas spendimas.

„Paskutinis dalykas, kurio Amy norėtų, – kad Dionne padarytų tokias pačias klaidas kaip ji, – „Music News“ pasakojo šaltinis. – Pete'as, aišku, yra nusiminęs, bet supranta Amy rūpestį. Kai tik jis susitvarkys problemas ir Dionne taps žinomesnė, šis duetas tikrai sulauks daug dėmesio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius