-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jeano Claude'o Van Damme'o gėda: jis nesugebėjo suprasti, kaip veikia treniruoklis

Treniruoklius gaminanti kompanija „Total Flex“ padavė į teismą veiksmo filmų žvaigždę Jeaną Claude'ą Van Damme'ą, nes šis taip ir nesugebėjo suprasti, kaip veikia vienas iš treniruoklių, kurį jis turėjo reklamuoti.
Jeanas Claude'as van Damme'as
Jeanas Claude'as Van Damme'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Gėda

Bendrovė „Total Flex“ apkaltino garsenybę tuo, kad jis sulaužė bendradarbiavimo sutartį. Naujienų portalas Tmz.com skelbia sužinojęs, kad treniruoklių gamintojo ieškinyje teigiama, esą J.C.Van Damme'as nutraukė reklaminio klipo, skirto „Total Flex“ treniruokliui, filmavimą, nes taip ir nesuprato, kaip jis veikia.

JAV Los Andželo teismui perduotame dokumente rašoma, kad incidentas šiais metais įvyko Belgijoje, kur vienoje sporto salių vyko reklamos filmavimas.

Filmavimo aikštelėje veiksmo filmų aktorius turėjo pademonstruoti, kaip reikia sportuoti su treniruokliu, tačiau tai jam taip ir nepavyko. Naujienų portalas pažymi, kad net  filmavime dalyvavusiai J.C.Van Damme'o sutuoktinei buvo aišku, kaip elgtis su įtaisu.

Nekreipdamas dėmesio į nesėkmę, J.C.Van Damme'as vietoje reklamai specialiai parengto teksto pakvietė žiūrovus žiūrėti jo kuriamą realybės šou „Už uždarų durų“. Be to, jis neva pareiškė, kad nepadės pardavinėti prekių, kurias laiko nekokybiškomis.

Po to aktorius išėjo iš filmavimo aikštelės ir patraukė užkąsti. Atgal jis nebegrįžo. „Total Flex“ atstovai tikina, kad jis tiesiog dingo. Kompanija iš jo reikalauja 25 tūkst. JAV dolerių kompensacijos.

Kada prasidės bylos nagrinėjimas, dar neskelbiama. Taip pat nežinoma, kokia J.C.Van Damme'o reakcija į ieškinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius