Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Aniston į apdovanojimus važiavo gulėdama – ko tik nepadarysi dėl tobulo įvaizdžio

Ekrano aktorių gildijos („Screen Actors Guild“, SAG) apdovanojimuose aktorė Jennifer Aniston pasirodė pasipuošusi ilga, lengvai krentančia balta suknele. Niekas nesiginčys, kad serialo „The Morning Show“ žvaigždė atrodė tobulai – J.Aniston atsidūrė ne viename garsių mados leidinių geriausiai tą vakarą atrodžiusių garsenybių sąraše. Tačiau kad ant raudono kilimo aktorė nepatirtų fiasko, ji turėjo labai pasistengti.
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Seriale „Draugai“ išgarsėjusi 50-metė J.Aniston socialiniame tinkle pasidalijo nuotrauka, daryta dar prieš SAG apdovanojimus. Joje moteris įamžinta galinėje automobilio sėdyneje sėdinti labai neįprastoje pozoje – ir visa tai tik tam, kad atvykus į ceremoniją J.Aniston suknelė nebūtų susiglamžiusi.

„Jokių raukšlių… Sunkiau nei atrodo!“ – po fotografija rašė aktorė.

Pasak „Harpers Bazaar“, J.Aniston šiai ypatingai šventei pasirinko vintažinę „Dior“ šilkinę suknelę.

Kitoje nuotraukoje – vaizdas, kurį J.Aniston išvydo kitą rytą po apdovanojimų. Suknelė, kurią apsaugoti nuo susiglamžymo taip stengėsi aktorė, numesta ant vonios krašto. Šalia jos – bateliai ir bronzinė statulėlė.

„Kažkada tarp šių dviejų nuotraukų mano kolegos man padovanojo dovaną, kurią branginsiu, ir naktį, kurios nepamiršiu. Ačiū, SAG apdovanojimams, „The Morning Show“ ir mūsų nuostabiai komandai bei darbuotojams. Grįžkime prie darbo!“ – tęsė ji.

„Instagram“ nuotr./Jennifer Aniston suknelė
„Instagram“ nuotr./Jennifer Aniston suknelė

Geriausios draminio serialo aktorės kategorijoje J.Aniston buvo nominuota kartu su Olivia Colman, Helena Bonham Carter, Jodie Comer ir Elisabeth Moss.

„O, Dieve. Tai taip neįtikima“, – sakė žinoma moteris, vėl ant SAG apdovanojimų scenos užlipusi po 24 metų. 1996-aisiais serialas „Draugai“ buvo apdovanotas už geriausią aktorių kolektyvą.

Vida Press nuotr./Jennifer Aniston
Vida Press nuotr./Jennifer Aniston

J.Aniston tą vakarą ne tik dominavo ant raudono kilimo ir scenoje, bet ir tapo didžiausia interneto sensacija virtusio įvykio – susitikimo apdovanojimų užkulisiuose su buvusiu mylimuoju Bradu Pittu – dalimi.

Po abiem pergalingo vakaro (B.Pittas gavo statulėlę už vaidmenį filme „Vieną kartą Holivude“) juodu buvo įamžinti besišypsantys ir laikantys vienas kitą už rankų. Aktorius taip pat nufilmuotas užkulisiuose stebintis J.Aniston kalbą. Šią akimirką moteris, kurią jai parodė „Extra TV“, pavadino „miela“.

Tai ne pirmas kartas, kuomet ne tik kartu vaidinę, bet ir romaną turėję aktoriai gerbėjams savo elgesiu suteikė vilčių, jog juodu vėl gali atnaujinti santykius. Tokias kalbas dar sausio pradžioje paskatino J.Aniston reakcija į auksinį gaublį atsiėmusio B.Pitto kalbą. Daugiau apie ją skaitykite čia!

Daugiau akimirkų iš Ekrano aktorių gildijos apdovanojimų – 15min galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius