Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jennifer Aniston pasiruošimas „Emmy“ apdovanojimams – su veido kauke, bet kitokia

„Emmy“ apdovanojimams aktoriai įprastai ruošiasi pasisamdę gausias makiažo specialistų, šukuosenų meistrų ir stilistų komandas. Šie metai – kitokie, tačiau nors raudonu kilimu, šalia kurio įprastai dirba gausios galingais fotoobjektyvais apsiginklavusios fotografų pajėgos, garsenybės nežengė ir dažna žvaigždė ceremoniją stebėjo ne iš teatro, o iš savo namų, patogiai įsitaisiusi ant sofos, tai nereiškė, kad grožio procedūromis jos neužsiiminėjo. Viena tokių – už vaidmenį seriale „The Morning Show“ statulėlei nominuota Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston per šių metų (2020 m.) ir pernykščius (2019 m.) „Emmy“ apdovanojimus
Jennifer Aniston per šių metų (2020 m.) ir pernykščius (2019 m.) „Emmy“ apdovanojimus / „Instagram ir Vida Press nuotr.

Serialo „Draugai“ dėka išgarsėjusi ir už vaidmenį jame taip pat aukščiau minimu apdovanojimu įvertinta J.Aniston parodė, kaip ruošiasi ilgai lauktai, virtualiu būdu vykusiai ceremonijai.

Prieš apsivilkdama šventei skirtą drabužį J.Aniston atsipalaidavo su šampano taure rankoje, „Pour Les Femmes“ pižama ir prie jos derančiu chalatu. Žinoma moteris nepamiršo ir veido kaukės, tiesa, ne tos, kuri saugo nuo plintančių virusų.

„Pasiruošimas „Emmy“ (apdovanojimams – red.past.) Su KITA savo kauke“, – po instagrame su gerbėjais pasidalyta nuotrauka rašė aktorė.

Dizaineris Christianas Siriano anksčiau Eonline.com išpranašavo, jog „Emmy“ apdovanojimų žiūrovai išvys nemažai kalbas vilkint laisvalaikio aprangą arba pižamą, o ne prabangias sukneles ar kostiumus, sakančių žvaigždžių.

Tačiau J.Aniston pižamą galiausiai teko iškeisti į juodą suknelę, mat aktorė kelioms minutėms ceremonijos pradžioje prisijungė prie jos vedėjo Jimmy Kimmelo ir padėjo užgesinti scenoje kilusį gaisrą.

VIDEO: Jennifer Aniston Saves the Emmys!

Na o apdovanojimams įsibėgėjus J.Aniston juose pasirodė drauge su senomis bičiulėmis, su kuriomis, kaip sakė ji J.Kimmelui, ji po vienu stogu gyvena nuo 1994-ųjų – Courteney Cox ir Lisa Kudrow.

VIDEO: 72nd Emmy Awards: Jennifer Anniston and her "Friends"

Kadangi šiemet „Emmy“ apdovanojimuose ir kituose didžiuosiuose renginiuose įprasto raudono kilimo atsisakyta, pramogų pasaulio gerbėjus tokios akimirkos iš „užkulisių“ labai džiugina.

Kaip ruošėsi galimiems virtualiems susitikimams su apdovanojimų vedėju parodė ir Alex Borstein, Yara Shahidi bei Jameela Jamil.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius