Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jennifer Aniston pristatė pirmuosius savo kvepalus

Aktorė Jennifer Aniston trečiadienį pristatė pirmuosius kvepalus, kuriuos paskutinę minutę nusprendė pavadinti savo vardu.
Jennifer Aniston pristatė savo vardo kvepalus.
Jennifer Aniston pristatė savo vardo kvepalus. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Naujai sukurtas kvapas turėjo vadintis „Lolavie“, kas reiškia „besijuokianti iš gyvenimo“, tačiau paskutinę minutę jie buvo pervadinti tiesiog „Jennifer Aniston“.

„Artėjant kvepalų pasirodymui išaiškėjo, kad jau yra kažkas labai panašaus ir tai gali sukelti sumaištį rinkoje“, – sakė 41-erių metų buvusi serialo „Draugai“ (Friends) žvaigždė „Reuters“ televizijai per kvepalų pristatymą „Herrod's“ parduotuvėje.

„Aš nenorėjau, kad kvepalų pasirodymas lentynose būtų atidėtas, todėl vienintelis dalykas, dėl kurio nekiltų jokių neaiškumų (kalbu apie patentuotus kvepalų pavadinimus), buvo mano vardas ir pavardė“, – sakė ji.

Apie naujus J.Anniston kvepalus „Lolavie“ pirmą kartą buvo pranešta balandžio mėnesį.

Tuomet moterų žurnalas „Women's Wear Daily“ aktorės paklausė, kodėl ji pasirinko tokį pavadinimą.

„Tai ilga istorija ir, atvirai, tai ji per daug asmeniška, kad pasakočiau. Be tai turi ypatingą reikšmę“, – sakė J.Anniston.

Jennifer Aniston kvepalai yra pirmasis jos žingsnis grožio produktų rinkoje. Jiems sukurti aktorei prireikė dvejų metų.

„Aš tikrai žinojau, kaip nenorėčiau kvepėti, – pasakojo J.Aniston. – Paėmiau plaukų serumo, žvakę, kosmetinio pienelio, ir gavau visų tų daiktų kvapų mišinį.“

Naujuosiuose kvepaluose dera citruso, rožių vandens, laukinių našlaičių, gintaro ir jazminų aromatai. J.Aniston norėjo, kad kvepaluose atsiskleistų natūralūs kvapai, liudijantys apie jos meilę šiltam klimatui, primenantys Kalifornijoje prabėgusią jos vaikystę ir šeimynines keliones į Graikiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius