Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez prašo pagalbos: uragano nusiaubtame Puerto Rike – nežinioje likusi jos šeima

Karibų regioną nusiaubęs uraganas Maria daugeliui vietos gyventojų primena tikrą košmarą. Su nerimu žinių apie Puerto Rike gyvenančią šeimą laukia ir atlikėja Jennifer Lopez. Apie nusiaubtoje saloje gyvenančius tėvus ji iki šiol neturi jokių žinių.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su vaikais
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su vaikais / „Instagram“/Ana Carballosa nuotr.

Muzikos žvaigždė prisipažino kol kas negalinti susisiekti su Puerto Rike likusia jos šeima. Žinių apie tai, kaip laikosi artimieji neturi ir kitose šalyse gyvenantys jos artimieji.

J.Lopez penktadienio vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ patalpino vaizdo įrašą, kuriame pasidalino mintimis apie Karibų salyną nusiaubusį viesulą. Dainininkė viešai kreipėsi į gerbėjus ir prašydama pagalbos – paaukoti nukentėjusiems nuo galingos gamtos stichijos.

„Šiuo metu esu Las Vegase, bet tai ne taip dabar ne taip ir svarbu. Negaliu patikėti, kas vyksta Puerto Rike. Aš ir mano pusbrolis vis dar nežinome, kaip laikosi ten likusi mano šeima. Tačiau mums svarbiausia rasti geriausią būdą, kaip jiems padėti. Puero Riką nusiaubė du didžiausi uraganai.

Šiandien Puerto Rikui reikia jūsų pagalbos. Noriu paprašyti jūsų prisidėti ir aukoti visiems nukentėjusiems. Drauge mes galime padėti atkurti šią salą ir Karibus“, – vaizdo įraše sakė J.Lopez.

15min primena, kad salą galingas vėjas ir potvyniai niokoja jau porą savaičių. Uraganas Maria nusinešė ne vieną gyvybę, be elektros paliko visą Puerto Riko salą – 3,5 mln. žmonių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Uraganas Irma Karibų regione nusinešė mažiausiai septynias gyvybes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius