-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez susitikinėja su mergišiaus reputaciją turinčiu beisbolininku Alexu Rodriguezu

Po staiga įsiplieskusio ir taip pat greitai išblėsusio romano su reperiu Drake'u, Jennifer Lopez (47 m.) mėgaujasi kito garsaus vyro dėmesiu – pranešama, kad ji kelias pastarąsias savaites susitikinėja su buvusiu beisbolininku Alexu Rodriguezu (41 m.).
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas (2005 m.)
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas (2005 m.) / Vida Press nuotr.

Pramogų pasaulį šią savaitę apskriejo žinia, kad Jennifer Lopez ir mergišiaus reputaciją turintis Alexas Rodriguezas jau kuris laikas vaikšto į pasimatymus. Vos praėjusį mėnesį jis išsiskyrė su verslininke Anne Wojcicki, su kuria draugavo beveik metus, o prieš tai yra turėjęs romanų su tokiomis garsenybėmis kaip Cameron Diaz, Kate Hudson ir net Madonna.

Jennifer Lopez yra jo svajonių mergina

Vos pasklidus žiniai apie dar visai šviežią Jennifer Lopez ir Alexo Rodriguezo romaną, kaip mat atsirado plepių šaltinių iš šių garsenybių aplinkos. Štai vienas jų „People“ sakė, kad „Alexą visada žavėjo Jennifer grožis ir asmenybė“ ir ji esanti „jo svajonių mergina“.

Na o kitas šaltinis sakė, kad Jennifer Lopez naujasis jos kavalierius patinka dėl to, kad yra tėvas – pastarieji jos vaikinai vaikų neturėjo, tad ir jų prioritetai bei vertybės buvo kiek kitokie. Buvęs sportininkas turi dvi dukras – 12-metę Natashą ir devynerių Ellą. Tuo tarpu pati Jennifer Lopez augina devynerių metų dvynius Maxą ir Emme.

Tiesa, nors Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas romantiškai bendrauti pradėjo tik visai neseniai, pažįstami jiedu yra jau daugiau kaip 10 metų. Pranešimus apie jų romaną žiniasklaidoje kol kas iliustruoja dar 2005 metais daryta jų nuotrauka iš „New York Yankees“ varžybų. Tiesa, iš tos nuotraukos dažniausiai būna iškirptas tuometinis Jennifer Lopez vyras, dainininkas Marcas Anthony...

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez, Alexas Rodriguezas ir Marcas Anthony (2005 m.)
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez, Alexas Rodriguezas ir Marcas Anthony (2005 m.)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius