Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jennifer Lopez užsiaugino konkurentę: dainininkės keliu einanti dukra pasirodys mamos vestuvėse

Kad dainininkės Jennifer Lopez ( 51 m.) dukra paveldėjo mamos talentą dainuoti, nuostabos nekelia. Kaip ir žinia, jog 12-metė Emme Maribel surengs pirmąjį solinį pasirodymą ir ne bet kur, o per mamos ir jos sužadėtinio Alexo Rodriguezo (45 m.) būsimas vestuves.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su savo vaikais
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas su savo vaikais / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

J.Lopez ir buvusio jos sutuoktinio Marco Anthony (52 m.) atžala planą dainuoti vestuvių šventėje atskleidė „E! News“. Mergaitė užsiminė ketinanti atlikti dainą, turinčią ypatingą prasmę ir jai, ir J.Lopez.

Pirmuosius žingsnius atlikėjos karjeroje padėti besiruošianti Emme taip pat nori sudainuoti kūrinį, kuris svarbus būtų ir būsimiems sutuoktiniams. Kokia tai daina, mergaitė neatskleidė, bet užtat užsiminė, jog ją ir mamą jungia kūrinys „You Are My Sunshine“. Pasirodo, šios dainos melodiją savo dvyniams J.Lopez niūniuodavo prieš miegą, kai šie buvo dar maži.

Kaip rašo „Vogue Arabia“, dar šių metų pradžioje Emme pasirodė vienoje didžiausių scenų – prie J.Lopez prisijungė per jos pasirodymą „Super Bowl“ varžybų pertraukos metu.

Ne tik tai, bet ir moters įrašai socialiniuose tinkluose – įrodymas, kad dainininkę ir jos atžalą sieja ypatingas ryšys. Mamai gražių žodžių negaili ir dukra, ne kartą interviu „E! News“ pabrėžusi, jog „Grammy“ laureatė yra „labai stiprus žmogus“.

„Nežinau, kaip tai paaiškinti. Yra tiek daug būdvardžių, galinčių ją apibūdinti vien gerais žodžiais“, – sakė Emme.

J.Lopez ir A.Rodriguezo labai laukiamos vestuvės, turėjusios įvykti šią vasarą, buvo nukeltos dėl visiems puikiai suprantamų priežasčių. Garsi pora neatskleidė, kada dabar planuoja jas atšokti.

Žinoma, nuotakos suknele pasipuošti nekantravusi J.Lopez dėl nukeltų vestuvių apgailestavo, tačiau tiki, jog būsima šventė bus dar geresnė ir įspūdingesnė.

J.Lopez ir A.Rodriguezas drauge nuo 2017 metų. Pernai kovą pora susižadėjo.

15min primena, kad tai bus antra J.Lopez santuoka. Anksčiau ji buvo ištekėjus už „Grammy“ laureato M.Anthony, su kuriuo susilaukė dvynių Emme ir Maxo.

TAIP PAT SKAITYKITE: J.Lopez ir A.Rodriguezo nekilnojamo turto kolekcijoje – naujas objektas: pora įsigijo vilą Majamyje

Didžiausiame JAV sporto renginyje – ugningas Shakiros ir Jennifer Lopez šou: pamatykite visą pasirodymą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius