-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johnny Deppas netesėjo blaivybės įžadų

Aktorius Johnny Deppas ir režisierius Bruce'as Robinsonas, pradėdami kurti naują filmą, davė blaivybės įžadus, tačiau nepraėjus nė kelioms valandoms jie buvo sulaužyti.
Bruce'as Robinsonas, Johnny Deppas ir Amber Heard
Bruce'as Robinsonas, Johnny Deppas ir Amber Heard / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Išvykdami į Puerto Riką kurti filmo pagal Hunterio S.Thompsono novelę „The Rum Diary“ (Romo dienoraštis) vyrai susitarė vengti alkoholio ir pagrindinį dėmesį skirti darbui.

Tačiau alinantis Karibų karštis sukėlė tokį troškulį, kad parėjus vos kelioms valandoms nuo filmavimo pradžios jie patraukė į barą ištuštinti vieno kito butelio alaus.

„Mes su Bruce'u iš pradžių buvome sudarę sutartį, kad pirmuosius du filmavimo mėnesius negersime. Norėjome pažiūrėti, kiek galėsime ištempti, be to, tai leistų visą dėmesį skirti darbui“, – sakė aktorius britų laikraščiui „The Sun“.

„Ištempėme iki kokios ketvirtos valandos ryto, drėgmė siekė kokius 3 tūkstančius procentų, o oras – 500 milijonus laipsnių pagal Fareinheitą, todėl kai pamatėme tą nedidelę užeigą, aš pasakiau: „Briusai, turiu tai padaryti“. Tada mes nubėgome, įkalėm kokias tris „Coronas“ ir blaivybei atėjo galas“, – pasakojo J.Deppas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius