Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Johno Travoltos dukra – aktoriaus kopija visomis prasmėmis: į tėtį panaši mergina išbandė aktorystę

Kad Johnas Travolta – garsus aktorius, žinoma ne tik iš jo vardo. Gatvėje sutikus Holivudo žvaigždę abejonių, ar ten tikrai ji, nekyla. Jei pro jus taip pat netikėtai praeitų jo dukra Ella Bleu, kad ji – žinomos kino žvaigždės atžala, taip pat nesudvejotumėte. 19-metė mergina dar augdama stebino panašumais į tėtį, o dabar ji – tikra jo kopija. Ir ne tik dėl išvaizdos.
Johnas Travolta su dukra Ella Bleu Travolta
Johnas Travolta su dukra Ella Bleu Travolta / Vida Press nuotr.

1991-aisiais su taip pat aktore Kelly Preston J.Travolta sukūrė šeimą. Pora susilaukė trijų vaikų – sūnų Benjamino ir Jetto bei dukros Ellos Bleu. Deja, bet 2009-aisiais poros vyriausioji atžala Jettas, šeimai ilsintis Bahamuose, patyrė širdies smūgį ir mirė.

Netektis sukrėtė visą aktorių šeimą, tačiau atsigavę po jos, į darbus J.Travolta su žmona sugrįžo su trenksmu. Nuo tėvų neatsiliko ir jų dukra Ella Bleu. Ir jai, rodos, visai neblogai sekasi. Anot ekspertų, 19-metės laukia labai perspektyvi aktorės karjera, jai prognozuojama šlovė, rašo „People“.

Prie dėmesio Ella Bleu yra pratusi. 2000-aisiais gimusi mergaitė nuo pat mažų dienų atsidurdavo paparacų taikinyje. Kartu su tėvais pasirodydama renginiuose, filmų premjerose, Ella Bleu jau tada buvo lyginama su garsiu tėvu. Bet tik išvaizda, nes mergaitė buvo labai panaši į garsų aktorių.

Garsaus tėčio veido bruožų joje galima įžvelgti ir dabar. Tačiau tik panaši į jį išvaizda Ella Bleu būti nenori. Sulaukusi pilnametystės, mergina gavo progą suvaidinti filme. Vaidmuo „The Poison Rose“ – pirmas rimtas jos pasirodymas kino ekrane. 2009-aisiais ji yra atlikusi nedidelį vaidmenį juostoje „Old Dogs“.

„Kai dar buvau labai maža, mėgau rengti pasirodymus, dainuoti, šokti ir kurti šou namuose savo šeimai ir draugams“, – „People“ apie meilę aktorystei pasakojo Ella Bleu.

Užaugusi garsių aktorių šeimoje, Ella Bleu tuo naudojasi ir, jei tik yra būtinybė, klausia tėvų patarimų.

„Tėčio buvimas šalia labai padėjo. Jis – geriausias mentorius, – tęsė mergina. – Man patinka, kad tai (aktorystė – red. past.) yra savotiškas šeimos verslas.“

Gali būti, kad jauną aktorę kino ekranuose, o taip pat ir ant raudonojo kilimo, išvysime vis dažniau. Liaupsių už vaidybą sulaukusios Ellos Bleu, pasak ekspertų, laukia nebloga karjera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius