-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jolie „Vanity Fair“ skaitytojams yra gražiausia moteris pasaulyje

Holivudo sirena Angelina Jolie, kaip rodo naujausia „Vanity Fair“ apklausa, yra gražiausia moteris pasaulyje, gražesnė ir už supermanekenę Gisele Bundchen.
Angelina Jolie
Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Filmo „Ieškomas“ (Wanted) žvaigždė yra populiariausia įžymybė ir gavo 58 proc. balsų, o neseniai ištekėjusi G.Bundchen nuo jos gerokai atsiliko – jai teko 9 proc. balsų. Trečioje vietoje likusi Halle Berry surinko 4 proc. balsų.

Brazilų gražuolė G.Bundchen, kurios vyras yra amerikietiškojo futbolo žaidėjas Tomas Brady, šiame sąraše nėra vienintelė aktoriaus Leonardo DiCaprio mylimoji – dabartinė jo draugė Bar Refaeli atsidūrė ketvirtoje vietoje ir ja dalijasi su Penelope Cruz, Scarlett Johansson bei Jennifer Connelly. Visos jos gavo po 3 proc. balsų.

Tarp kitų į sąrašą patekusių garsenybių yra Beyonce Knowles , „Lūšnyno milijonieriaus“ (Slumdog Millionaire) aktorė Freida Pinto, Kerry Washington ir Gwyneth Paltrow.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius