-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jon Bon Jovi: „Man nuobodu, aš sustorėjau ir daugiau geriu“

Amerikiečių rokeris Jon Bon Jovi, kurio tikrasis vardas Johnas Francisas Bongiovi, prisipažino, kad gyvenimas jam „įgriso iki ašarų“, dėl to jis net priaugo svorio ir dažniau mėgaujasi alkoholiu.
Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Bon Jovi“

Kalbėdamas su Telegaph.co.uk žurnalistais 48-erių superžvaigždė tikino nenorįs tapti panašus į „storą Elvisą“ ir siekiantis pasenti garbingai. Daugybės moterų seksualumo įsikūnijimu laikomas grupės „Bon Jovi“ lyderis neslėpė priaugęs  4,5 kg ir ėmęs daugiau gerti. Dabar turo po pasaulį koncertus rengiantis ir naujas dainas kuriantis atlikėjas teigė, esą gyvenime jam nuobodu. Tokiomis nelinksmomis mintimis muzikantas dalijosi San Paule, Brazilijoje. „The Circle“ pavadintas koncertų turas skirtas reklamuoti to paties pavadinimo albumui.

„Aš tuščias, nes manau, kad dabar praradau formą. Tiesa ta, kad priaugau beveik 5 kg, man nuobodu ir kartais išgeriu. Nesu storas kaip Elvisas, atrodau normaliai, bet... Žinote, senstu garbingai. Juk senti kur kas geriau nei mirti“, – „The Observer“ sakė Jon Bon Jovi.

Rokeris yra vedęs savo vidurinės mokyklos laikų meilę Dorotheą. Per 20 santuokos metų pora užaugino 4 vaikus. Per pastarąjį ketvirtį amžiaus grupė „Bon Jovi“ niekada nėra išsiskyrusi ar nuotraukusi veiklos. Per 24 veiklos metus jie sukūrė beveik tuziną albumų, kurių pasaulyje parduota per 120 mln. kopijų. Grupė surengė daugiau kaip 2,7 tūkst. koncertų mažiausiai 50 šalių. Jų klausėsi apie 35 mln. gerbėjų. 2008-aisiais rengtas „Bon Jovi“ turas pagal pelną nusileido tik U2 ir „Rolling Stones“.

Nepaisydamas stulbinamos sėkmės, Jon Bon Jovi teigė, kad pinigai jam nėra motyvacija. „Jie tiesiog leidžia tęsti tai, ką darai“, – prisipažino rokeris. Jis yra pradėjęs politiko karjerą, tačiau tokį darbą pavadino prastu ir nedėkingu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius