-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Timberlake‘as ir Jessica Biel: susižadėję ir ketina tuoktis

Dainininkas ir aktorius Justinas Timberlake‘as ir jo mylimoji aktorė Jessica Biel ne kartą pasitikrino savo meilės tvirtumą – skyrėsi, taikėsi ir, regis, nutarė, kad geriausia jiems kartu. Kaip pranešė žurnalas „US Weekly“, garsenybės susižadėjo ir rengiasi susituokti.
Jessica Biel ir Justinas Timberlake'as
Jessica Biel ir Justinas Timberlake'as / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad J.Timberlake‘as ryžosi pasipiršti mylimajai gruodžio pabaigoje, Džakson Houlo kalnų kurorte Vajominge, JAV. „Justinas žino, kaip Jessicai patinka snieglentės ir kalnai, tad vieta buvo ypač tinkama. Jis suprato, kad buvo tinkamas laikas pasipiršti“, – sakė šaltinis.

Pasak 30-mečio aktoriaus ir dainininko draugų, šiuo metu J.Timberlake‘as jaučiasi „laimingesnis nei kada nors anksčiau“.

Praėjusiais metais jis ir 29-erių J.Biel buvo išsiskyrę trims mėnesiams. Artimų porai šaltinių teigimu, J.Timberlake‘as su mylimąja buvo aptarę, kad supratę, jog negali vienas be kito, pasiryš tuoktis.

Sužadėtuves pora atšventė su artimaisiais ir bičiuliais J.Timberlake‘ui priklausančiuose namuose Montanos valstijoje, Big Sky mieste.

J.Biel ir J.Timberlake‘as kartu jau ketverius su puse metų. Pirmąkart kartu jie buvo pastebėti 2007-ųjų sausį čiuožinėjantys snieglentėmis kuomet ilsėjosi Jutos valstijoje, kur dalyvavo Sundance kino festivalyje. Teigiama, kad pora susibičiuliavo per anksčiau tų metų sausį vykusius „Auksinių gaublių“ apdovanojimus. J.Timberlake‘as buvo neseniai išsiskyręs su aktore Cameron Diaz.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius