Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Trudeau ir vėl JAV prezidento moterų taikinyje: Melanios Trump bučinys juokina internautus

Praėjusį savaitgalį vyko kasmetinis G7 viršūnių susitikimas, į kurį susirinko turtingiausių pasaulio valstybių galvos. Į Prancūziją juos atlydėjo žmonos ir vyrai, kurie taip pat sulaukė savos dėmesio porcijos. Bene daugiausiai – netikėtas Melanios Trump bučinys. Tiesa, jis buvo skirtas ne sutuoktiniui Donaldui Trumpui, o Kanados ministrui pirmininkui Justinui Trudeau.
Melania Trump, Justinas Trudeau ir Ivanka Trump
Melania Trump, Justinas Trudeau ir Ivanka Trump / „Scanpix“ nuotr.

Prieš kelerius metus internete žaibiškai išplito nuotrauka, kurioje JAV prezidento dukra Ivanka Trump ilgesingai žvelgia į Kanados ministrą pirmininką. Panašu, kad istorija kartojasi. Šį kartą prieš vienu žaviausių politikų tituluojamą Justiną neatsilaikė JAV pirmoji ponia.

Nuotrauka su Melania Trump ir ministru pirmininku buvo padaryta savaitgalį, G7 viršūnių susitikimo Prancūzijoje metu. Fotografijoje matyti, kaip pirmoji ponia švelniai pasilenkia prie J.Trudeau ir padovanoja jam bučinį į skruostą.

VIDEO: Netikėtas Melanios Trump bučinys tapo interneto sensacija – internautai pasijuokė ir iš D.Trumpo

Būtent šis momentas sukėlė tikras bangas internete ir internautai paskelbė ne vieną juoką keliantį komentarą ar nuotrauką.

„Melania pasiruošusi viskuo rizikuoti“, – rašė vienas internautas.

„Mano palinkėjimas jums visiems, kad jūs surastumėte ką nors, kas į jus žiūrėtų taip, kaip Melania Trump žvelgia į Justiną Trudeau“, – rašė kitas socialinio tinklo vartotojas.

Kai kurie internautai nusprendė patobulinti esamą nuotrauką ir pavertė ją tikru šedevru. Socialiniame tinkle greitai pasklido redaguota originalios nuotraukos versija, kurios fone galima matyti ne jūrą, o žymaus romano viršelį.

Internautai nepraleido progos pasijuokti ir iš paties JAV prezidento. Dauguma jų rašė, kad net būdamas valstybės vadovu negali išvengti to, kad patrauklus Kanados pirmininkas „iš po nosies pavogs tavo merginą“. Kiti juokavo kiek rimčiau ir teigė, kad D.Trumpas įpykęs pastatys sieną tarp JAV ir Kanados.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius