Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Justino Bieberio ir Selenos Gomez atsinaujinęs romanas patvirtintas bučiniu

Buvę mylimieji Justinas Bieberis (23 m.) ir Selena Gomez (25 m.) bučiniu patvirtino, kad jiedu iš tiesų vėl yra kartu.
Justinas Bieberis ir Selena Gomez
Justinas Bieberis ir Selena Gomez / Vida Press nuotr.

Dar lapkričio pradžioje paaiškėjo, kad Justinas Bieberis ir Selena Gomez vėl pradėjo bendrauti, o iš karto po to pasklido žinia ir apie Selenos skyrybas su dainininku The Weeknd. Jiedu kartu buvo apie 10 mėnesių, tačiau šaltinių tvirtinimu, pora išsiskyrė tikrai ne dėl to, kad Selena atnaujino santykius su buvusiuoju – tai nutiko jau po skyrybų.

Tačiau Justinas Bieberis neabejotinai pasinaudojo proga, kad Selena ir vėl laisva – pastaruoju metu jiedu atrodo neišskiriami.

Ir nors iš pradžių buvo kalbama, kad jiedu bendrauja tik kaip draugai, dabar jau nebekyla abejonių apie atgimusius jausmus – tą Justinas ir Selena patys pademonstravo šį trečiadienį.

Tą vakarą jiedu leido laiką ledo arenoje Los Andžele – Justinas žaidė ledo ritulį, o Selena sirgo už jį. Po žaidimo Justinas priėjo prie draugės, o ši su šypsena veide jį apkabino ir pabučiavo į lūpas – ši miela akimirka buvo užfiksuota paparacų ir akimirksniu pasklido po internetą kaip oficialus patvirtinimas, kad jiedu ir vėl yra pora.

15min primena, kad Justinas Bieberis ir Selena Gomez pora buvo nuo 2010 metų, iki kol išsiskyrė 2013-ųjų sausį. Tačiau ir po to jiedu vis sugrįždavo vienas pas kitą – trumpai jų santykiai buvo atsinaujinę jau ne vieną kartą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius