-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justino Bieberio žmona Hailey Baldwin tapo džinsų reklamos veidu

Justino Bieberio žmona ir modelis Hailey Baldwin pasirašė sutartį su „Levi Strauss & Co.“. Tai tarptautinė amerikiečių drabužių prekybos kompanija, labiausiai žinoma dėl „Levi’s“ džinsų. Būtent naujausią įmonės džinsų liniją modelis ir reklamuoja.
Hailey Baldwin „Levi's 501“ linijos fotosesijoje
Hailey Baldwin „Levi's 501“ fotosesijoje / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Hailey Bieber

Hailey Baldwin prie kompanijos prisijungė prieš pat pirmųjų „Levi's“ džinsų gimtadienį – gegužės 20 d. nuo jų atsiradimo bus praėję 146 metai. Amerikoje būtent šiuo metu prasideda muzikos festivalių sezonas, todėl reklamuojami džinsai ir džinsiniai šortai puikiai jiems tinka.

Modelis pozavo reklaminėje fotosesijoje su „501“ autentiškais ir vintažiniais džinsais, šortais. Specialūs „502“ linijos Šortai yra aptaškyti dažais, galai plėšyti, o ties juosmeniu yra neoninių detalių. Ant originalių Hailey „502 skinny“ džinsų puikuojasi užrašas „H-A-I-L-E-Y“.

Kompanijos marketingo specialistė Jennifer Sey yra labai patenkinta tokiu pasirinkimu. „Hailey į fotosesiją atėjo apsivilkusi mūsų kurtais šortais ir švarku, tačiau mes to neprašėme. Ji yra tikra gerbėja.

Anksčiau nebuvome įsitikinę dėl tokio sprendimo, tačiau dabar Hailey energija ir optimizmas mus pakerėjo. Pačiu laiku ją pasirinkome „501“ linijos reklamai“, – Jennifer Sey sakė laikraščiui „Women’s Wear Daily“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius