-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką tik išsiskyrusio Gianlucos Vacchi draugijoje – per klaidą karūnuota Mis Visata Ariadna Gutierrez

Vos spėjo pasklisti žinia, kad charizmatiškasis italų milijonierius Gianluca Vacchi (49 m.) išsiskyrė su ilgamete mylimąja, šis išlėkė paatostogauti į Majamį. Ir vienas tikrai nebuvo – jam draugiją palaikė gražuolė kolumbietė Ariadna Gutierrez (23 m.), liūdnai pagarsėjusi kaip ta, kuri per klaidą buvo karūnuota „Mis Visata“.
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez
Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez / Vida Press nuotr.

Milijonai žmonių visame pasaulyje su siaubu ir užuojauta stebėjo, kaip Ariadna Gutierrez 2015 metais per klaidą buvo karūnuota „Mis Visata“, o po kelių akimirkų karūna iš jos buvo atimta ir perduota tikrajai nugalėtojai, filipinietei Piai Alonzo Wurtzbach.

Tačiau nuo tos dienos prabėgo jau daugiau kaip dveji metai ir gražuolė kolumbietė seniai tai užmiršo. Šis precedento neturintis incidentas netgi išėjo Ariadnai į naudą – juk niekas neprisimena ankstesnių „Mis Visatos“ dalyvių, kurios liko antros. O Ariadna šiandien gali džiaugtis išties puikiai besiklostančia modelio karjera.

Šiuo metu darbai Ariadną atginė į Majamį, kur laisvu nuo fotosesijų metu gražuolė spėjo pailsėti ir auksinio smėlio paplūdimyje. Čia pat laiką leido ir socialinių tinklų žvaigždė, didžėjus, verslininkas ir tiesiog gero gyvenimo mylėtojas Gianluca Vacchi. Jį visai neseniai paliko ilgametė mylimoji Giorgia Gabriele, bet liūdėti efektingos išvaizdos italui nėra kada – juo labiau kai draugiją palaiko tokios gražuolės kaip Ariadna Gutierrez!

Kol kas apie juos kaip porą kalbėti dar per anksti, tačiau abiejų gerbėjams pro akis nepraslydo, kaip jiedu meiliai vienas kitą lietė ir flirtavo. Įdomu, ar sulauksime tęsinio?

Vida Press nuotr./Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez
Vida Press nuotr./Gianluca Vacchi ir Ariadna Gutierrez

TAIP PAT SKAITYKITE: Kolumbijos prezidentas apie nukarūnuotą Ariadną Gutierrez: „Mums ji visada bus „Mis Visata“

TAIP PAT SKAITYKITE: Pasisakė per klaidą „Mis Visata“ paskelbta kolumbietė Ariadna Gutierrez: „Toks buvo mano likimas“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kolumbietė Ariadna Gutierrez per klaidą buvo paskelbta „Mis Visata“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kolumbietė Ariadna Gutierrez per klaidą buvo paskelbta „Mis Visata“
„Scanpix“/AP nuotr./Per klaidą karūnuota „Mis Kolumbija“ Ariadna Gutierrez (kairėje) ir tikroji „Mis Visata“ Pia Alonzo Wurtzbach
„Scanpix“/AP nuotr./Per klaidą karūnuota „Mis Kolumbija“ Ariadna Gutierrez (kairėje) ir tikroji „Mis Visata“ Pia Alonzo Wurtzbach

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius