Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaia Gerber 18-ojo gimtadienio šventėje pribloškė įvaizdžiu: atkartojo mamos Cindy Crawford stilių

Supermodelio Cindy Crawford dukra, modelis Kaia Gerber jau užaugo – mergina ką tik atšventė 18-ąjį gimtadienį. Tačiau ne be reikalo sakoma, kad kokia motina – tokia ir dukra. Savo gimtadienio šventei mergina pasirinko aprangą, stulbinamai panašią į tą, kuria prieš beveik tris dešimtmečius MTV apdovanojimuose pasipuošė jos mama. Kaip įvardija užsienio spauda, Kaia Gerber virto seksualia gladiatore.
Kaia Gerber ir Cindy Crawford
Kaia Gerber ir Cindy Crawford / Vida Press nuotr.

K.Gerber savo 18-ąjį gimtadienį paminėjo penktadienio naktį, Niujorko viešbutyje „The Edition“. Puošdamasi vakarėliui ji nusprendė pasitelkti įvaizdį, kuriuo prieš 27-erius metus aplinkinius žavėjo merginos mama C.Crawford.

Semdamasi įkvėpimo iš Cindy aprangos, kuria ši pasidabino per 1992-ųjų MTV muzikos vaizdo klipų apdovanojimus, Kaia vilkėjo juodos spalvos aprangos komplektą – odinį mini sijoną, priderintą prie „bondage“ stiliaus viršutinės dalies, avėjo juodus aukštakulnius.

Kaios Gerber 18-ojo gimtadienio vakarėlio akimirkos – galerijoje:

Gimtadienį šventusi mergina taip pat atsakingai pagalvojo ir apie šukuoseną – pasirinktas stilius tiesiog dvelkė 90-ųjų dvasia. Žinoma, neliko pamirštas ir makiažas, kuris irgi priminė jos mamos jaunystės stilių.

Cindy Crawford 1992-ųjų MTV apdovanojimuose:

Be abejo, C.Crawford, kuriai šiuo metu yra 53-eji, taip pat dalyvavo savo dukters gimtadienio vakarėlyje. Jo nepraleido ir merginos tėvas bei Cindy vyras Rande Gerberis.

Vida Press nuotr./Rande Gerberis ir Cindy Crawford
Vida Press nuotr./Rande Gerberis ir Cindy Crawford

Šįsyk C.Crawford pasirinko dainininkei Cher artimą įvaizdį, dėvėjo blizgantį aukso spalvos peruką ir prie jo priderintą kostiumėlį.

Nesunku pastebėti, kad K.Gerber, šiuo metu dalyvaujanti Niujorko mados savaitėje, seka garsios motinos, kuri per savo karjerą papuošė šimtų žurnalų viršelius, pėdomis. Antradienį, kai merginai ir sukako 18-a, ji sulaukė „geriausios gimtadienio dovanos“ – britų žurnalo „Vogue“ spalio mėnesio numerio viršelio.

Liepą Kaia debiutavo mažajame ekrane – įsiamžino Johno Eatherly dainos „Burnout“ vaizdo klipe. Tai padarė praėjus 29-eriems metams po to, kai jos mama Cindy nusifilmavo George'o Michaelo „Freedom! '90“.

VIDEO: John Eatherly - BURNOUT (Official Music Video)
VIDEO: George Michael „Freedom“

Ir nors merginai veiklos netrūksta, mat ji vaikšto ant mados pakylos, puošia žurnalų viršelius, Crawfordų-Gerberių šeima vis tiek randa laiko linksmybėms ir pasibuvimams kartu. Birželį Kaia kartu su broliu Presley ir tėvais Tėvo dienos rytą praleido vietiniame amerikiečių restorane „IHOP“ ir panašu, kad užsisakė... visą meniu.

Šiuo pasibuvimu pasidžiaugė 57-erių Rande Gerberis, instagrame pasidalijęs šeimos išvykos nuotrauka ir palikęs tokį prierašą: „Šią akimirką Cindy užfiksavo, kol mes laukėme staliuko. Vėliau atsisėdome ir užsisakėme kiekvieno patiekalo iš meniu. Aš myliu savo šeimą!“

Beje, Cindy Craword ir Rande Gerberis gegužės pabaigoje atšventė 21-ąsias savo vestuvių metines ir paskelbė seriją jųdviejų meilę liudijančių nuotraukų.

Nepaisant šlovės skonio, visa šeima yra itin artima – Presley ant rankos netgi turi tatuiruotę su Kaios Gerber vardu. Ji simbolizuoja nemirtingą brolio ir sesers ryšį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius