-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip BTS narys atrodyti panoręs „influenceris“ iškentė 18 skausmingų procedūrų

Britų nuomonės formuotojas išgarsėjo dėl itin keistos priežasties – užsinorėjo susitapatinti su savo dievaičiu, itin populiarios korėjiečių grupės BTS nariu Jimin, todėl ryžosi skausmingoms kosmetinėms ir plastinės chirurgijos procedūroms, gerokai patuštinusioms ir kišenę.
Oli London
Oli London / Vida Press nuotr.

Kaip Oli London žinomas „influenceris“ save laiko korėjiečiu ir tikina esantis neapibrėžtos lyties, rašo Dailymail.co.uk.

Atlikėjo Jimin dvyniu tapti panoręs Oli, skelbiama, pasidarė 18 viena už kitą skausmingesnių procedūrų, įskaitant ir akių formą pakeičiančią operaciją, veido pakėlimo procedūra, krūtinės sumažinimą ir keletą nosies plastinių operacijų.

Visos jos 31-erių „influenceriui“ atsiėjo daugiau nei 140 tūkst. dolerių (maždaug 119 tūkst. eurų). Tikėtina, kad ši suma dar augs.

Australijos radijo laidoje Oli pasakojo, kad išvaizdos pokyčių ėmėsi 2013 m. apsigyvenęs Pietų Korėjoje: „Labai susižavėjau korėjiečių kultūra, kalba ir žmonėmis. Tačiau labiausiai mane pritrenkė korėjiečių išvaizda.“

Tais pačiais metais Oli pradėjo pokyčius, bet ekstremaliausias procedūras atliko per pastaruosius trejus metus. Penkios nosies operacijos, akių vokų korekcijos, veido kontūrų išryškinimo procedūros, taip pat skruostikaulių ir žandikaulio operacijos, suteikiančios veidui simetriškumo – tik nedidelė dalis visų procedūrų.

Vida Press nuotr./BTS narys Jimin
Vida Press nuotr./BTS narys Jimin

Jimin antrininkas taip pat atskleidė pasidaręs antakių pakėlimą, susidėjęs dantų protezus.

„Jaučiuosi lyg drobė, kurios niekaip neužbaigia. Vis dar yra keletas vietų, kurias noriu pakeisti“, – pridūrė socialinių tinklų žvaigždė, omenyje turėdamas ir niekaip tobulos korėjietiškos formos neįgaunančią nosį, nors ji koreguota net penkis kartus.

Iš visų 18 jam atliktų procedūrų skausmingiausia Oli įvardijo vyriškos krūtinės sumažinimą, kurios metu šalinami riebalai: „Baisi kančia. Tokio skausmo nebuvau patyręs. Tos kūno dalies liesti nebenoriu, buvo beprotiška.“

Plastinės chirurgijos procedūrų stabdyti nesiruošiantis BTS gerbėjas sakė niekada nesijautęs toks laimingas, tačiau kiek kitokios nuomonės apie interneto žvaigždės pokyčius yra Oli tėvai.

„Po kiekvienos procedūros mano mama išprotėja. Pasakius, kad esu korėjietis, ji su manimi nekalbėjo, nors jau ilgai gyvenau kaip korėjietis. Manau, sunku būtų kiekvienam tėvui, – pasakojo Oli London. – Tačiau jei negyveni mano kūne, jei nesusidūrei su korėjiečių kultūra, jei negyvenai tokio gyvenimo, to suprasti negali. Sunku visa tai paaiškinti.“

Kelias frazes korėjietiškai mokantis Oli ir toliau gilina šios kalbos įgūdžius, kas padeda pasijusti esant „arčiau savo namų“. Ir korėjietišką maistą Jimin antrininkas mėgsta, bet valgo jį ne kasdien. Na o kalbant apie meilės reikalus, Oli sakė susitikinėjantis tik su korėjiečiais.

Žinoma, su BTS nariu susitapatinti siekiantis Oli London internete sulaukia daug kritikos ir neigiamų komentarų, bet visų jų autoriams interneto žvaigždė turi atsakymą: „Nesiekiu įtikti žmonėms. Jų nuomonė man nerūpi. Tiesiog gyvenu savo gyvenimą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius