-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanadoje likusi Meghan Markle be darbo nesėdi: su vietinėmis moterimis ne tik gėrė arbatą

Pirmą kartą po pranešimo apie aukšto rango karališkosios šeimos narių statuso atsisakymą, Sasekso hercogienė dalyvavo oficialiame susitikime. Nepaisant to, kad šiuo metu 38-erių Meghan Markle yra Kanadoje, filantropine veikla ji ir toliau užsiima – lankėsi Vankuveryje esančiame bendruomenės moterų centre ir susitiko su „Justice for Girls“ organizacijos narėmis, rašo užsienio žiniasklaida.
Sasekso hercogienė Meghan Markle
Sasekso hercogienė Meghan Markle / Vida Press nuotr.

Bendruomenės centras, kuris, pasak „People“, kasdien suteikia paramą ir būtiniausiomis priemonėmis aprūpina daugiau nei 500 moterų ir vaikų, savo feisbuko paskyroje pasidalijo nuotrauka iš susitikimo. Joje plačiai besišypsanti M.Markle įamžinta apsupta taip pat linksmai nusiteikusių centro darbuotojų.

„Žiūrėkite, su kuo šiandien gėrėme arbatą! Sasekso hercogienė Meghan Markle šiandien lankėsi pas mus ir aptarė problemas, su kuriomis susiduria bendruomenės moterys“, – rašoma šalia fotografijos.

Kelios valandos prieš šį susitikimą, šiltą pūkinę striukę vilkinti M.Markle paparacų buvo nufotografuota lipanti į hidroplaną, kuris, kaip teigiama, nuskraidino hercogienę į Vankuverį.

Tą pačią dieną ji užsuko pas „Justice for Girls“ organizacijos atstoves, kur aptarė teisingo klimato moterims ir vietinių Kanados gyventojų teisių problemas.

„Hercogienė susitiko su mūsų direktoriais ir direktorių tarybos atstovais bei darbuotojais. Hercogienė visus nuramino ir 90 minučių diskutavo apie mūsų darbą ir paauglių merginų, gyvenančių skurde, teises. Jaučiamės pagerbti, kad ji nusprendė su mumis užmegzti pokalbį ir domisi mūsų veikla“, – apie M.Markle apsilankymą „Justice for Girls“ būstinėje „Daily Mail“ papasakojo Zoe Craig-Sparrow, viena iš organizacijos direktorių.

M.Markle buvo be aštuonių mėnesių amžiaus sūnaus Archie. Be tėvų, bet su aukle Kanadoje mažylis buvo paliktas ir tada, kai Sasekso hercogai kelias dienas viešėjo Jungtinėje Karalystėje. Būdami ten princas Harry su žmona ir pasidalijo visus nustebinusia žinia, kad juodu ketina atsisakyti aukšto rango titulų. Netrukus po to M.Markle grįžo pas Archie, o jos sutuoktinis liko gimtojoje Anglijoje, kur dalyvavo karalienės Elizabeth II surengtame susirinkime dėl jo šeimos ateities.

Kanada buvusiai aktorei yra itin svarbi. Kurį laiką čia ji gyveno tol, kol buvo filmuojamas ją išgarsinęs serialas „Kostiumuotieji“ („Suits“). Be to, būtent Toronte vykusiose „Invictus“ žaidynėse M.Markle ir princas Harry pirmą kartą pasirodė viešumoje drauge.

„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/AP nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Teigiama, kad netrukus į Kanadą turėtų atvykti ir princas Harry. Kol jo nėra, M.Markle su sūnumi Archie dienas leidžia milijonų dolerių vertės viloje, kurią, pasak Eonline.com, jiems atostogoms rekomendavo Davidas Fosteris ir Katharine McPhee – kanadietis muzikantas ir amerikiečių aktorė.

Sasekso hercogienė dėl „šalto ir lietingo“ oro daugiausiai laiko praleidžia viduje, atskleidė šaltinis ir pridūrė, kad apie vidurdienį ji „išlenda į lauką“. Ką tuomet daro? Sėda už „Range Rover“ markės automobilio vairo ir važiuoja į miestą. Ji be jokių problemų gali nuvažiuoti ir į oro uostą. Kaip teigiama, iš jo ji paėmė mamą Dorią Ragland. Žinoma, nuo M.Markle nė per žingsnį neatsilieka apsauga.

O kai hercogienė netvarko reikalų, ji rūpinasi sūnumi, ką jai daryti padeda auklė, ir pas ją į svečius atvykstančiais bičiuliais. Kaip rašo Eonline.com, kelias savaites trukusių atostogų metu pas M.Markle ir princą Harry Kanadoje lankėsi ne vienas žinomas artimas draugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius