-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye'as Westas neigia gandus, kad buvo neištikimas nėščiai Kim Kardashian

Trečiadienį pasklidus kalboms, kad Kanye'as Westas ne vieną kartą permiegojo su kanadiete manekene Leyla Ghobadi, reperio atstovas spaudai suskubo gelbėti Kanye'o reputaciją ir paneigė tokias kalbas, rašo „Us Weekly“.
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian
Kanye'as Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“/„Sipa Press“ nuotr.

Atstovas spaudai patikino Kanye'o Westo ir Kim Kardashian gerbėjus, kad kaltinimai dėl neištikimybės – iš piršto laužti, kuriuos 24-erių Leyla Ghobadi išsigalvojo tik siekdama atkreipti į save dėmesį. Anot manekenės, Kanye'as jai sakė, kad santykiai su Kim Kardashian – tik dėl reklamos, dėl to ji sutikusi su juo permiegoti. Leyla netgi tvirtino, kad Kanye'as su ja susisiekė praėjusią savaitę ir paklausė, ar ji nenorėtų dar kartą susitikti. Leyla tada atsisakė, nes jau žinojo apie Kim nėštumą.

„Pastarasis išpuolis prieš Kanye'ą Westą ir jo šeimą yra visiškai išgalvotas, – sakė reperio atstovas. – Tai rėksmingas klaidinančio individo bandymas atkreipti į save dėmesį. Tai tik dar viena piktavališka istorija, kurią skleidžia visokie paslaptingi „šaltiniai“. Tai yra liūdnas bandymas įskaudinti du žmones, kurie tiesiog nori gyventi savo gyvenimą.“

Naujame interviu „The New York Times“ Kanye'as Westas teigė, kad jam labai patinka būti įsipareigojusiam. Maža to, reperis interviu teigė, kad jo mergina yra nuostabus žmogus ir jis labai ją myli. Tame pačiame interviu Kanye'as sakė, kad padarytų bet ką, kad apgintų savo moteris – Kim ir dukrą. Būtent dėl šios priežasties Kanye'as nenori, kad jo dukra pasirodytų mylimosios realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“. „Tai yra mano, o ne visos Amerikos vaikas“, – sakė reperis.

36-erių Kanye'as Westas ir 32-ejų Kim Kardashian pirmagimė turėtų gimti liepą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius