Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kanye Westas ilgai vienišas nebuvo: pastebėtas su modeliu Irina Shayk

Praėjus vos keliems mėnesiams po netikėtos žinios apie Kanye Westo (44) ir Kim Kardashian (40) skyrybas, žymusis reperis jau džiaugiasi nauja kompanija. Pasirodo, vyras neseniai buvo pastebėtas su žymiu rusų modeliu Irina Shayk (35). Ir kaip įtaria didžiausi Amerikos naujienų portalai – jie jau susitikinėja.
Kanye Westas, Irina Shayk
Kanye Westas, Irina Shayk / Vida Press nuotr.

Naujienų portale usmagazine.com rašoma, kad Kanye Westas ir Irina Shayk susitikinėja jau apie porą mėnesių. Šią žinią pranešė artimi šaltiniai.

„Kanye ir Irina susitikinėja. Jie ramiai vienas su kitu matėsi porą mėnesių“, – atskleidė vienas iš šaltinių.

Kalbos apie romaną su garsiu rusų modeliu pradėjo sklisti jau praeitą mėnesį. Visgi neseniai „Daily Mail“ paskelbtose nuotraukose pora buvo pastebėta kartu laiką leidžianti Prancūzijoje. Manoma, kad jie susitiko paminėti reperio 44-ąjį gimtadienį, kuris vyko birželio 8 d.

„Jie praleido laiką kartu ir stengėsi vienas kitą daugiau pažinti. Jis visada manė, kad ji buvo graži. Jie abu žiūri, iki ko tai gali nueiti“, – pridūrė antras šaltinis.

Be to, tai nėra pirmas modelio ir reperio susitikimas. Jie vienas su kitu susitiko dar 2010-iais, kai I.Shayk pasirodė K.Westo muzikiniame klipe „Power“. Moteris tada buvo santykiuose su futbolininku Cristiano Ronaldo. O po dvejų metų ji didingai žingsniavo „Yeezy Paris“ mados savaitės kilimu.

„Scanpix“/„PA Pictures“ nuotr./Irina Shayk
„Scanpix“/„PA Pictures“ nuotr./Irina Shayk

Visgi prieš šešerius metus su futbolininku išsiskyrusi Irina pradėjo susitikinėti su aktoriumi Bradley Cooperiu, tačiau 2019 m. pora nusprendė pasukti skirtingais keliais.

15min primena, kad apie skyrybas su Kanye Westu jo žmona Kim Kardashian pranešė vasarį.

Skyrybų dokumentus teismui pateikė K.Kardashian advokatė Laura Wasser. Gandai apie poros ketinimus skirtis pasklido dar sausį, kai buvo pranešta, jog jiedu gyvena atskirai, nurodė televizija „Fox News“.

„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian

Pirmasis šią naujieną paskelbęs garsenybių naujienų portalas TMZ informavo, kad K.Kardashian ir K.Westo atsiskyrimas vyksta „kuo draugiškiausiai, kokios tik gali būti skyrybos“.

Pora turi keturis vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius