Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kanye Westas naująjį albumą kūrusios komandos narių prašė neužsiimti ikivedybiniu seksu

Atlikėjas Kanye Westas garsėja neįprastu elgesiu, pavyzdžiui, jis retai kada šypsosi, taip pat keistais pageidavimais gastrolių metu – jo persirengimo kambaryje turi būti kirpėjo kėdė. Tačiau naujausias jo pareiškimas apie komandai, prisidedančiai prie jo albumo gamybos, taikytus reikalavimus, kol kas pats keisčiausias – K.Westas prašė neužsiimti ikivedybiniu seksu.
Kanye Westas
Kanye Westas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Kanye Westas

Skandalingasis reperis ir mados dizaineris ruošiasi ilgai laukto albumo „Jesus Is King“ pristatymui. Tačiau prieš tai jis susėdo su „Apple Music Beats 1“ laidos vedėju Zane’u Lowe’u ir prisiminė savo karjerą, paauglystę, atskleidė daugelį šokiruoti galinčių faktų.

K.Westas pasakojimą pradėjo prisipažindamas turintis vieną priklausomybę. Su pornografija būdamas labai jaunas susipažinęs atlikėjas, po mamos mirties 2007-aisiais tapo priklausomas nuo sekso.

„Kai kurie skandina save narkotikuose, o aš save skandinau savo priklausomybėje – sekse“, – sakė reperis.

Vida Press nuotr./Kanye Westas
Vida Press nuotr./Kanye Westas

Paklaustas apie „Jesus Is King“ albumo gamybą, save krikščionu laikantis K.Westas atskleidė apie vieną komandos nariams išreikštą prašymą – neužsiimti ikivedybiniu seksu, rašo „The Guardian“.

„Buvo laikai, kai žmonių prašydavau neužsiimti ikivedybiniu seksu tol, kol jie dirbs prie šio albumo. Buvo laikai, kai kreipiausi į su kitais projektais dirbančius žmones ir prašiau jų visą dėmesį skirti tik darbui. Galvojau, kad jei mes visi susikaupsime, (darbai – red. past.) vyks greičiau – šeimos, kurios kartu meldžiasi, išlieka kartu“, – tęsė atlikėjas, už tokius paliepimus darbuotojams sulaukęs kritikos.

Ne ką mažiau visuomenė juo pasipiktino ir tada, kai jis buvo įamžintas dėvintis Donaldo Trumpo prezidentinės kampanijos kepuraitę su užrašu „Padarykime Ameriką vėl didžia“ (angl. Make America Great Again), su juo susitikdamas bei tada, kai pasakė, jog jis ir dabartinis JAV prezidentas „abu turi drakonišką energiją“. Į tai atlikėjas atsakė paaiškindamas, kad niekas neprivers jo nereikšti savo nuomonės.

„Geriausiam atlikėjui žmonijos istorijoje ant galvos užsidėjus raudoną kepuraitę, visi liberalai tai suprato kaip Dievo praktinį juokelį. Jie sakė „Ne! Tik ne Kanye!“ – tęsė K.Westas, interviu metu save ne kartą pavadinęs „neabejotinai, be abejo geriausiu visų laikų atlikėju“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas ir Donaldas Trumpas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kanye Westas ir Donaldas Trumpas

Nereikėtų pamiršti, kad 42-ejų reperis kiek anksčiau yra žadėjęs kandidatuoti į JAV prezidento postą.

„Ateis laikas, kai tapsiu JAV prezidentu ir aš prisiminsiu visus įkūrėjus, kurie neturėjo galimybės kultūriškai suprasti, ką mes darėme“, – teigė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius