Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kanye Westas viešai atsiprašė Kim Kardashian už savo proveržius: „Žinau, kad tave įskaudinau“

Reperis, pareiškimu apie dalyvavimą JAV prezidento rinkimuose neseniai visus nustebinęs Kanye Westas pastarąją savaitę buvo dar didesnio dėmesio sūkuryje – per kampaniją rėžė kalbą, kurioje netrūko šokiruojančių pareiškimų apie šeimą. Vis dėlto dabar K.Westas, regis, suprato, kad pasielgė netinkamai, ir nusprendė viešai paprašyti savo žmonos Kim Kardashian atleidimo.
Kanye Westas ir Kim Kardashian
Kanye Westas ir Kim Kardashian / „Scanpix“ nuotr.

Šeštadienį 43-ejų reperis savo tviterio paskyroje pasidalijo įrašu, kuriame atsiprašo sutuoktinės už tai, kad atskleidė privačią informaciją apie jų šeimą.

„Norėčiau atsiprašyti savo žmonos Kim, kad išplatinau tai, kas buvo privatus reikalas. Aš neapsaugojau jos taip, kaip ji mane. Kim, noriu pasakyti, kad žinau, jog tave įskaudinau. Prašau atleisti man. Ačiū, kad visada buvai už mane“, – rašė K.Westas.

Ir nors pati K.Kardashian viešai neatsakė į šį savo vyro atsiprašymą, ji paspaudė „patinka“ ant po minėtu įrašu esančio komentaro „Aš be galo myliu jus abu.“ Tai leidžia suprasti, kad K.Westo įrašą jau matė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dar vienas nerimą keliantis K.Westo protrūkis socialiniame tinkle: tylą nutraukė ir Kim Kardashian

TAIP PAT SKAITYKITE: Kanye Westo tiradoje tviteryje – kaltinimai žmonai Kim Kardashian bandymu paguldyti jį į ligoninę

Šis atsiprašymas pasirodė praėjus savaitei po to, kai K.Westas per pirmąją savo rinkiminę kampaniją atskleidė asmeninę informaciją apie šeimą.

Kaip informavo „People“ šaltinis, K.Kardashian buvo pasiutusi ant savo vyro, kad šis išdavė, jog jiedu kalbėjosi apie galimybę pasidaryti abortą, kai 2012 m. Kim sužinojo, kad yra nėščia (vėliau jiems gimė dukra North).

„Kim yra šokiruota, kad Kanye kampanijoje kalbėjo apie North. Ji pasiutusi, kad jis pasidalijo tokiomis privačiomis detalėmis“, – teigė šaltinis.

Vis dėlto po savo kalbos K.Westas nesustojo ir tviteryje pasidalijo serija įrašų. Pirmadienį jis pareiškė, kad K.Kardashian ir jos mama Kris Jenner bandė jį uždaryti, o antradienį prakalbo apie tai, kad svarsto galimybę skirtis su žmona.

Netrukus tylą nutraukė ir pati K.Kardashian. Ji prakalbo apie savo vyro psichinės sveikatos problemas.

„Kaip daugelis jūsų žino, Kanye diagnozuotas bipolinis sutrikimas. Tie, kas juo serga ar turi sergantį mylimą žmogų, žino, kaip sudėtinga ir skaudu tai (ligą, – red.past.) suprasti. Niekada viešai nekalbėjau apie tai, kokią įtaką liga turi mūsų namuose, nes saugau savo vaikus ir Kanye teisę į privatumą. Bet šiandien jaučiu būtinybę pakomentuoti dėl psichinę sveikatą supančių stigmų ir klaidingos nuomonės“, – rašė K.Kardashian ir pridūrė prašanti žiniasklaidos ir visuomenės parodyti šeimai užuojautą ir empatiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius