Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 16 /12:49

Karališkoji šeima išplatino princo Louiso krikštynų nuotraukas: pamatykite išskirtinius kadrus

Vėlų sekmadienio vakarą britų karališkoji šeima išplatino mažojo princo Louiso krikštynų nuotraukas – portretus iš šventės, kuri buvo privati.
Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas
Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas / „Scanpix“/AP nuotr.

Trečioji princo Williamo ir Kembridžo hercogienės Catherine atžala pakrikštyta prieš savaitę Londone.

40 minučių trukusi krikštynų ceremonija buvo privati, skirta tik mažam pačių artimiausių karališkosios poros žmonių rateliui. Žiniasklaidos atstovams leista fotografuoti ir filmuoti tik koplyčios prieigas, o į vidų jie nebuvo įleidžiami, dėl to su dideliu nekantrumu buvo laukiama oficialių portretų.

Tose nuotraukose įamžintas mažasis šventės „kaltininkas“ su savo šeimos nariais, kiekvienoje iš keturių išplatintų nuotraukų tų narių skaičiui didėjant.

Vienas portretas padarytas vien su princu Louisu ir jo mama, kitas – su Williamu ir Catherine bei visais trimis jų vaikais. Trečiame portrete prie jų prisijungia Williamo šeima – jo tėvas princas Charlesas su Kornvalio hercogiene Camilla bei brolis princas Harry su žmona Sasekso hercogiene Meghan. Na o ketvirtojoje nuotraukoje šalia visų karališkųjų asmenų nusifotografuoti atsistojo ir Catherine šeima – jos tėvai, brolis bei sesuo su vyru.

Nuotraukose nematyti tik Louiso prosenelių karalienės Elizabeth II bei princo Phillipo – jie krikštynose dalyvauti negalėjo.

Štai oficialūs krikštynų portretai, kuriuos padarė fotografas Mattas Holyoakas:

„Scanpix“/AP nuotr./Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas
„Scanpix“/AP nuotr./Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas
„Scanpix“/AP nuotr./Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas
„Scanpix“/AP nuotr./Karališkoji šeima per princo Louiso krikštynas

Pirmadienį per pietus karališkoji šeima išplatino dar vieną, ypač mielą nuotrauką, kurioje ant mamos rankų įsitaisęs princas Louisas džiugiai šypsosi.

„Kembridžo hercogai išplatino papildomą nuotrauką, padarytą po princo Louiso krikštynų liepos 9-ąją. Nuotrauka buvo padaryta Matto Porteouso Klarenso rūmų sode, netrukus po princo Louiso krikštynų Šv. Jokūbo rūmų karališkojoje koplyčioje. Jų Didenybės viliasi, kad visiems ši miela princo Louiso nuotrauka patiks taip pat kaip jiems“, – rašoma rūmų pranešime.

Štai šioji nuotrauka, kuri vos pasirodžiusi spėjo ištirpdyti karališkosios šeimos gerbėjų širdis:

Matto Holyoako nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su sūnumi Louisu
Matto Holyoako nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su sūnumi Louisu

15min primena, kad princo Louiso krikštynos buvo privati šventė, joje dalyvavo tik saujelė pačių artimiausių Williamo ir Catherine šeimos narių bei šeši princo krikštatėviai su savo antrosiomis pusėmis. Kas tapo princo Louiso krikšto tėvais ir kuo šie žmonės susiję su karališkąja šeima, galite sužinoti ČIA.

Po krikštynų ceremonijos visi šventės dalyviai susirinko į Klarenso rūmus, kur buvo surengtas nedidelis arbatos vakarėlis. Per jį svečiai vaišinti ypatingu desertu – tortu, išsaugotu nuo Williamo ir Catherine vestuvių 2011 metais. Kuo ši tradicija ypatinga ir kaip pavyko tortą šitaip ilgai išlaikyti valgomą, galite sužinoti ČIA.

Williamo ir Catherine sūnus, kurio pilnas vardas – Louisas Arthuras Charlesas, gimė balandžio 23-iąją. Šiandien berniukui sueina lygiai trys mėnesiai.

VIDEO: Princas Williamas ir hercogienė Catherine pasauliui pristatė karališkąjį kūdikį
VIDEO: Pakrikštytas princo Williamo ir hercogienės Catherine sūnus Louisas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius