-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkųjų vestuvių intriga: į kurią šalį jaunavedžiai vyks medaus mėnesio? (atnaujinta 15.47 val.)

Šeštadienį Didžiosios Britanijos spauda aktyviai svarsto, į kurią šalį medaus mėnesio išvyks penktadienį susituokę princas Williamas ir Catherine Middleton.
Princas Williamas pavėžino savo žmoną atviru automobiliu
Princas Williamas pavėžino savo žmoną atviru automobiliu / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Po šventinio pokylio jaunavedžiai liko nakvoti Bakingamo rūmuose ir jau šeštadienį išvyksta medaus mėnesio. Kaip skelbia „Sky News“, iki šiol paslaptimi lieka, kur jie vyks kopinėti medaus – to nežino net ir pati Catherine.

Bene dažniausiai skelbiama, kad jaunavedžiai atostogauti vyks į Afriką – princas Williamas labai žavisi šiuo žemynu. Minima, kad Williamas su Catherine gali vykti į Botsvaną arba Keniją, šalį, kurioje praėjusiais metais princas pasipiršo savo išrinktajai.

Taip pat rašoma, kad tarp galimų variantų yra ir izoliuota sala Karibuose. Neatmetama, kad karališkoji pora atostogas gali leisti ir Škotijoje, kur jie turi savo namus. „Sky News“ skelbia, kad jaunavedžiai yra gavę ir Jordanijos karaliaus pasiūlymą atostogauti šioje šalyje – poros privatumą užtikrinti padėtų karališkoji Jordanijos sargyba, o Williamas su Catherine galėtų apsistoti vienoje iš itin kruopščiai saugomų Jordanijos karaliaus vilų.

Tačiau šis variantas atrodo mažai tikėtinas, nes jaunavedžiai kažin ar turėtų galimybę aplankyti vietines įžymybes nepritraukę didžiulio dėmesio. Anksčiau šioje šalyje ilsėtis bandė Prancūzijos prezidentas Nicolas Sarkozy su savo būsimąja žmona Carla Bruni – tuomet juos nuolatos persekiojo paparacai.

Kaip galima medaus mėnesio vieta minima ir Rumunija.

Atnaujinta 13.42 val. Kaip praneša „Sky News“, jaunavedžiai iš Bakingamo rūmų, siekdami išvengti perdėto žiniasklaidos dėmesio, išskrido sraigtasparniu. Iki šiol jų medaus mėnesio vieta neskelbiama.

Atnaujinta 15.47 val. Kaip praneša „Sky News“, jaunavedžiai šeštadienį išskrido ne medaus mėnesio, kaip buvo manoma anksčiau, o tik dviese praleisti ramų savaitgalį Jungtinėje Karalystėje. Dailymail.co.uk skelbia, jog jau pirmadienį princas Williamas turėtų pasirodyti darbe.

Manoma, kad dviejų savaičių atostogų pora išvyks kiek vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius