-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas slypi po subintuotu The Weeknd veidu Amerikos muzikos apdovanojimuose?

Rugpjūtį MTV apdovanojimuose The Weeknd į sceną žengė kruvinu veidu. Amerikos muzikos apdovanojimuose jis statulėles vieną po kitos atsiiminėjo „žaizdas“ paslėpęs po bintais, dėl ko susirūpino ne vienas atlikėjo gerbėjas.
The Weeknd Amerikos muzikos apdovanojimuose
The Weeknd Amerikos muzikos apdovanojimuose / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Elle.com, nei MTV, nei Amerikos muzikos apdovanojimuose The Weeknd nebuvo sužeistas. Pasirodo, pasirinkęs tokį, jei galima taip pavadinti, įvaizdį jis siuntė svarbią žinią, paremtą jo muzika ir asmenybe, taip pat reklamuodamas savo albumą „After Hours“ ir trumpus filmus, sukurtus dainoms „Blinding Lights“ bei „After Hours“.

Krauju ir bintais The Weeknd priminė žmonėms apie vairavimo esant neblaiviam pavojų ir traumas, galinčias atsirasti, kai dėl vairavimo išgėrus sukeliama avarija.

Kaip aiškino jis „Esquire“, jo daina „Blinding Lights“ yra apie tai, „kaip naktį nori pamatyti tą žmogų, esi apsvaigęs ir bevažiuodamas pas jį esi apakinamas gatvės žibintų. Bet niekas negali tavęs sustabdyti nevažiuoti pas tą žmogų, nes tu esi labai vienišas. Niekada nenoriu skatinti vairavimo išgėrus, tačiau tokia ta kraupi potekstė“.

VIDEO: The Weeknd - Blinding Lights

„Just Jared“ rašė, kad lapkričio 9 d. dainininkas buvo nufotografuotas su pleistrais ant veido kažką filmuojantis, kas sufleruoja, jog netrukus gali pasirodyti dar vienas The Weeknd dainos vaizdo klipas.

Na o savo kalbą atsiimant mėgstamiausio ritmenbliuzo/soulo albumą Amerikos muzikos apdovanojimuose atlikėjas skyrė legendiniam Prince’ui.

„Praeitą kartą šį apdovanojimą man įteikė nuostabusis Prince’as. Žinote, jis – priežastis, dėl kurios nuolat metu iššūkį ritmenbliuzo žanrui, tad ir šį apdovanojimą norėčiau skirti jam. Ačiū“, – sakė The Weeknd.

15min primena, kad Amerikos muzikos apdovanojimuose The Weeknd triumfavo šiose kategorijose: mėgstamiausio ritmenbliuzo/soulo stiliaus atlikėjo, mėgstamiausio ritmenbliuzo/soulo albumo („After Hours“) ir mėgstamiausios ritmenbliuzo/soulo stiliaus dainos („Heartless“).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius