-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss nutarė dainuoti

Kate Moss visuomet mėgino patekti ant scenos ne tik kaip modelis, bet ir kaip dainininkė. Regis, ji šiuo metu kuo rimčiausiai bando uždainuoti su mylimuoju Jamie Hince‘u.
Kate Moss
Kate Moss / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Kate Moss

Kaip pranešė Thesun.co.uk, K.Moss užtikrintai mėgina įsipaišyti atlikėjų pasaulyje ir net prisidėjo prie Didžiosios Britanijos atlikėjų teisių bendrijos, kuri gina britų muzikantų ir dainų kūrėjų teises. Net kalbama, kad modelis su mylimuoju grupės „The Kills“ gitaristu J.Hince‘u ketina sukurti naują grupę.

Praėjusiais metais K.Moss jau pademonstravo įtūžį, kai J.Hince'as neleido jai su „The Kills“ dainuoti per koncertų turą. Tuomet labiausiai tam priešinosi „The Kills“ vokalistė Alison Mosshart, tačiau šiuo metu ji koncertuoja su kitu savo projektu, tad visai įmanoma, kad J.Hince‘as brandina naują idėją. „Jis girdėjo Kate dainuojančią namuose ir karaokę, tad susigundė pamėginti, kas pavyks. Kate ir pati neslepia noro kuo greičiau įsirašyti kūrinių“, – kalbėjo laikraščio „The Sun“ šaltinis.

Beje, K.Moss jau yra pasipraktikavusi ant scenos su kitais bičiuliais rokeriais. Ji dalyvavo kuriant grupės „The Lemonheads“ albumą, su skandalistu buvusiu vaikinu Pete'u Doherty parašė 4 dainas grupei „Babyshambles“ ir nuolat su P.Doherty lipdavo į sceną koncertuojant jo grupei „The Libertines“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius