-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kate Moss padidėjo krūtys

Manekenė Kate Moss paneigė gandus apie nėštumą ir pareiškė, esą jos krūtys tiesiog padidėjo iki B dydžio.
Jeigu Kate Moss tikrai laukiasi, jai reikės gerokai pakoreguoti savo audringą gyvenimo būdą.
Gražuolė džiaugiasi dėl padidėjusių krūtų, tačiau kartu tai jai kelia nerimą. Gražuolė dvejoja, ar tokios krūtys patiks jos vaikinui. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Kate Moss Krūtys

K.Moss paneigė gandus apie nėštumą ir viską paaiškino žurnalui „New York magazine“, skelbia interneto tinklalapis celebgossipz.com.

35-erių supermodelis tikino, kad viskas įvyko dėl metabolizmo procesų organizme. Jie lėtėja, todėl gražuolė pradėjo palengva priaugti svorio. „Tai siaubinga. Net geriausi draugai skambina ir teiraujasi, ar laukiuosi, o man tenka tikinti, kad tiesiog priaugau keletą kilogramų ir jie atsidūrė reikiamoje vietoje. Mano krūtys padidėjo. Dabar jaučiuosi tikra moteris“, – kalbėjo gražuolė.

Ištrauka iš interviu žurnalui „New York Magazine“: „Tiesiog pradėjau segėti liemenėlę. Tai stebuklas. Atėjo puikūs laikai mano apatinių kolekcijai. Aš tiesiog užsiauginau krūtis. Jaučiuosi moteris. Sąžiningai prisipažinsiu, niekada gyvenime nesegėjau liemenėlės. Niekada! O dabar man tinka B dydžio liemenėlės. Esu laiminga. Bet mano krūtys per didelės, mano vaikinui jos gali nepatikti. Esu dėl to šiek tiek susirūpinusi.“

Specialiai žurnalui „New York magazine“ darytą Kate Moss fotosesiją, kur matyti akivaizdūs supermanekenės kūno pokyčiai, rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius