Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialiai patvirtinta: princo Williamo žmona Catherine laukiasi trečio vaiko

Pirmadienį Kensingtono rūmai oficialiai patvirtino, kad princo Williamo (35 m.) žmona Kembridžo hercogienė Catherine (35 m.) laukiasi trečio vaiko.
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais
Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais / „Scanpix“ nuotr.

Kaip skelbia BBC, tiek karalienė, tiek abiejų jų šeimos šia žinia be galo džiaugiasi.

Tačiau kaip ir su pirmais dviem nėštumais, ir šį kartą hercogienę kamuoja itin sunkus rytinis pykinimas – dėl to ji šiandien nebepasirodys viename renginyje Londone, kuriame turėjo dalyvauti. Pranešama, kad Catherine gydoma namuose, Kensingtono rūmuose.

„Jų karališkosios didenybės Kembridžo hercogas ir hercogienė su džiaugsmu praneša, kad Kembridžo hercogienė laukiasi jų trečio vaiko. Karalienė ir abiejų jų šeimos labai džiaugiasi šia naujiena. Kaip su ankstesniais dviem nėštumais, hercogienė kenčia nuo hyperemesis gravidarum (sunkus nėščiųjų pykinimas, – red. past.). Hercogienė šiandien nebedalyvaus planuotame renginyje (vaikų žaidimų centre) „Hornsey Road Children's Centre“ Londone, ja rūpinamasi Kensingtono rūmuose“, – tokį pranešimą išplatino karališkieji rūmai.

Kelintą mėnesį hercogienė laukiasi ir kada turėtų gimdyti kol kas nepranešama.

Tačiau apie abu pirmuosius Catherine nėštumus dėl ją varginusio itin sunkaus pykinimo karališkoji pora buvo priversta pranešti anksčiau nei suėjo 12 savaičių, tad manoma, kad ir dabar jos nėštumas dar labai ankstyvas.

Šis kūdikis bus penktas eilėje į sostą – po savo senelio princo Charleso, tėčio princo Williamo ir vyresniųjų brolio bei sesers. Tai bus jau šeštas karalienės Elizabeth II proanūkis.

„Scanpix“ nuotr./Britų karališkoji šeima
„Scanpix“ nuotr./Britų karališkoji šeima

Praėjusią savaitę Kembridžo hercogienė Catherine kartu su vyru ir jo broliu princu Harry dalyvavo jų motinos princesės Dianos mirties metinių minėjime – Kensingtono rūmuose buvo atidarytas sodas jai atminti. Catherine nėštumo dar nematyti – ji tądien buvo laiba it stirna, kaip ir iki šiol.

Kalbos, kad Kembridžo hercogienė Catherine laukiasi trečiąkart, sklisti pradėjo rugpjūtį – tuomet buvo pranešta, kad ji dėl nežinomų negalavimų trumpam buvo paguldyta į Karaliaus Edvardo VII ligoninę Londone.

Kensingtono rūmai šios žiniasklaidoje pasirodžiusios informacijos iš pradžių nekomentavo. Tačiau to užteko, kad pradėtų sklisti kalbos apie hercogienės nėštumą. Ypač turint omeny, kad per abu pirmuosius jos nėštumus ją kamavo itin sunkus pykinimas ir dėl to ji ne kartą lankėsi ligoninėje.

Beje, 2012 metų gruodį ji tris dienas gulėjo toje pačioje Karaliaus Edvardo VII ligoninėje. Nors jos nėštumui tada buvo dar tik kelios savaitės, tačiau Kensingtono rūmams nebebuvo kur dėtis – jie patvirtino, kad hercogienė laukiasi.

Kad laukiasi antro vaiko, karališkoji pora pranešė 2014 metų rugsėjį, tad trečiasis poros vaikas turėtų gimti panašiu metu kaip ir princesė Charlotte, pasaulį išvydusi gegužės 2-ąją.

15min primena, kad 2011 metais susituokę princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine jau turi du vaikus – ketverių sūnų George'ą ir dvejų dukrą Charlotte.

VIDEO: Pirmame oficialiame renginyje dalyvavusios princesės Charlottės dėmesį partraukė balionai
VIDEO: Princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Catherine su vaikais atvyko į Lenkiją

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius