-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kembridžo hercogienės Catherine brolis Jamesas susižadėjo: žiedą su safyru užmovė mylimajai prancūzei

Kembridžo hercogienės Catherine brolis, 32-ejų Jamesas Middletonas žengė vieną svarbiausių žingsnių savo gyvenime. Jis paprašė prancūzų kilmės mylimosios Alizee Thevenet (29 m.) rankos ir ant jos piršto sutvisko žiedas su safyru, rašo „Daily Mail“.
Jamesas Middletonas ir Alizee Thevenet
Jamesas Middletonas ir Alizee Thevenet / Asmeninio albumo ir Vida Press nuotr.

Nors Jamesas Middletonas apie privačiai įvykusias sužadėtuves dar tik ketino pranešti, žiniasklaidą ši naujiena pasiekė jau dabar.

„Jie susižadėjo. Alizee mūvi nepaprasto grožio žiedą su safyru, – atskleidė vienas iš poros draugų. – Sužadėtuves jie laikė paslaptyje, tačiau jų draugai pradėjo skleisti šią žinią. Oficialiai pora apie tai paskelbs kitą savaitę.“

Vida Press nuotr./Alizee Thevenet ir Jamesas Middletonas
Vida Press nuotr./Alizee Thevenet ir Jamesas Middletonas

Gali būti, kad pasirinkti tokį žiedą Jamesą įkvėpė jo sesuo Kate – princas Williamas jai taip pat padovanojo žiedą su safyru, tokį mūvėjo pastarojo mama princesė Diana.

Beje, praėjusį mėnesį paaiškėjo, kad J.Middletonas ir jo išrinktoji A.Thevenet persikėlė kartu gyventi į Vakarų Londoną.

„Atrodo, kad jis pagaliau rado „tą vienintelę“, – tada sakė Jameso draugas.

Verslininkas J.Middletonas ir finansų ekspertė A.Thevenet susipažino pernai, 2018-ųjų vasarą, Londono klube „South Kensington Club“.

Šaltinių teigimu, Alizee iš pradžių nežinojo, kas yra Jamesas. Draugas pasakojo, kad ji priėjo prie savo būsimo išrinktojo, kad pasisveikintų su jo kokerspaniele Ella: „Jie susitiko Ellos dėka.“

Asmeninio albumo nuotr./Alizee Thevenet
Asmeninio albumo nuotr./Alizee Thevenet

„O po to, kai Alizee grįžo prie savo staliuko, Jamesas paprašė padavėjo paduoti jai tokį raštelį: „Aš paprastai niekada to nedarau, bet galbūt norėtum su manimi nueiti kur nors išgerti?“, – pasakojimą tęsė draugas.

Po kelių savaičių jie tą ir padarė ir tik tada Alizee sužinojo, kas toks yra J.Middletonas – tą jai pasakė vienas iš draugų.

Kiek vėliau pora buvo užfiksuota besibučiuojanti Šv.Bartolomėjaus saloje, į kurią buvo trumpam pabėgusi sausį. Netrukus jiedu ėmė nebeslėpti savo jausmų – ėmė skelbti nuotraukas instagrame, pradėjo kartu rodytis renginiuose.

Kaip pasakojo Alizee tėvas Jeanas-Gabrielis Thevenetas, Jamesas jo dukrą pavergė savo britišku žavesiu. Jis teigė, kad Alizee su mylimuoju yra be galo laiminga.

15min primena, kad anksčiau Jamesas Middletonas romantiškus jausmus puoselėjo TV žvaigždei Donnai Air. Vis dėlto ketverius metus trūkęs jų romanas 2017-aisiais nutrūko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius