-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian 16-metė sesuo Kendall Jenner nusifotografavo viliokiškoje maudymosi kostiumėlių reklamoje

Visos Kardashian seserys nori atrodyti gundančios ir visai nesvarbu, kiek joms metų. Bent jau taip atrodo pamačius naujausią žurnalo „Flavor“ fotosesiją, kurioje vilkėdama skirtingus, atvirus maudymosi kostiumėlius pozavo jaunoji Kim Kardashian sesuo Kendall Jenner.
Kendall Jenner
Kendall Jenner / AFP/„Scanpix“ nuotr.

16-metė Kendall prieš fotografo objektyvą pasirodė nusimetusi drabužius ir pasipuošusi tik spalvingais maudymosi kostiumėliais. Gundančiose nuotraukose prancūzų žurnalui gerokai vyresne atrodančios merginos plaukai sušukuoti atgal, jos figūra atrodo nepriekaištinga. Tiesa, interneto komentatoriai kaip mat suskubo reikšti skirtingų nuomonių – daliai jų užkliuvo „plastikinis“ K.Jenner veidas ir kūnas, kurį įsismarkavę per daug retušavo nuotraukų redaktoriai.

„Aš taip nekantrauju jums parodyti nuotraukas iš naujausios „Flavor“ fotosesijos“, – savo tinklaraštyje Kendallandkylie.celebuzz.com parašė mergina, čia pat išpublikuodama keletą kadrų.

Fotosesija vyko garsiojoje Goldsteinų rezidencijoje Beverli Hilse, kurioje buvo filmuojama ir juosta „Didysis Lebovskis“. K.Jenner nuotraukų autorė – žinoma garsenybių fotografė Sinisha Nisevic.

„Aš sužavėta! Kendall nuotraukos nuostabios, man labai patinka, kaip ji atrodo. Maudymosi kostiumėliai nuostabūs, kaip ir vaizdas iš Goldsteinų rezidencijos. Aš taip didžiuojuosi tavimi, Kendall... Tu mano mažasis supermodelis!“ – pasirodžius sesers nuotraukoms „Twitter“ parašė garsioji Kim Kardashian.

16-metės Kendall paviešintas „Flavor“ fotosesijos nuotraukas pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius