Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kim Kardashian ir Kanye Westo pasamdyta surogatinė motina – trečią mėnesį nėščia

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian ir reperis Kanye Westas netrukus turės trečią vaiką – jų kūdikį po širdimi nešioja pasamdyta surogatinė motina.
Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North
Kanye Westas ir Kim Kardashian su vaikais Saintu ir North / Vida Press nuotr.

Apie tai, kad poros pasamdyta moteris jau 12 savaičių yra nėščia, praneša portalas „US Weekly“.

Kol kas skelbiama, kad kūdikį nešiojančiai moteriai yra arti 30 metų ir kad ji jau yra buvusi surogate kitai porai(-oms). Ji taip pat yra filmavusis surogatinę motinystę nušviečiančiame reklaminiame filmuke kartu su savo pačios šeima.

Kim ir Kanye surogatės gimdymas numatytas 2018 metų sausį.

Trečias kūdikis garsenybių šeimoje buvo labai lauktas, tačiau dėl sveikatos problemų gydytojai pačiai Kim pastoti ir išnešioti dar vieną vaiką nerekomendavo. Dėl šios priežasties pora ir nusprendė susirasti surogatinę motiną.

Kaip skelbta anksčiau, kitos moters išnešiotas vaikas Kanye Westui ir Kim Kardashian turėtų kainuoti 113 850 JAV dolerių (102 053 €).

Pranešama, kad pradinė įmoka surogatinę motiną suradusiai agentūrai siekia 68 850 JAV dolerių (61 716 €), o pačiai moteriai per 10 mėnesių bus sumokėta dar 45 000 JAV dolerių (40 337 €), po 4 500 dolerių (4 034 €) per mėnesį.

Taip pat skelbiama, kad jeigu užsimegztų daugiau nei vienas vaisius, surogatinė motina gautų dar 5 000 JAV dolerių (4 482 €) už papildomą kūdikį (t.y. papildomi 5 000 už dvynukus, 10 000 už trynukus ir t.t.). Jeigu nėštumo ar gimdymo metu surogatė dėl kokių nors komplikacijų prarastų savo reprodukcinius organus, jai būtų sumokėta dar 4 000 JAV dolerių (3 586 €).

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais North ir Saintu
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais North ir Saintu

Pasirašiusi sutartį su garsia pora, jų surogatė įsipareigojo viso nėštumo metu griežtai nerūkyti, nevartoti alkoholio ir narkotikų, neturėti jokių lytinių santykių, neiti į pirtis ir nesimaudyti burbulinėse voniose, nesidažyti plaukų, nevalgyti žalios žuvies, nesiartinti prie kačių išmatų.

Visos teisės į gimusį kūdikį iš karto atiteks Kim Kardashian ir Kanye Westui ir jie įsipareigoja prisiimti atsakomybę už jį nepaisant to, jis gimtų sveikas ar su kokiomis nors sveikatos bėdomis.

15min primena, kad Kim Kardashian ir Kanye Westas augina ketverių metų dukrą North ir pusantrų metų sūnų Saintą. Abu Kim nėštumai bei gimdymai buvo komplikuoti, o pagimdžius antrąjį vaiką, medikai ją įspėjo, kad dar vienas nėštumas būtų pavojingas jos gyvybei.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais North ir Saintu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius