TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kim Kardashian provokacija: perregimos tamprės nepaliko vietos vaizduotei

Trečiadienį Kim Kardashian (36 m.) visų dėmesį patraukė nauja savo šukuosena – sidabriniais plaukais. Tačiau penktadienį jos pasirinkta apranga į Niujorko mados savaitės renginį iš nuostabos privertė net išsižioti.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / Vida Press nuotr.

Dažnai savo įvaizdžiu ir elgesiu mėgstanti stebinti Kim Kardashian į „Daily Front Row’s Fashion Media Awards“ renginį atvyko pasirinkusi netikėtą stilių. Jos derinys nepaliko vietos vaizduotei.

Realybės šou žvaigždė apsivilko permatomas tampres, per kurias ryškiai švietė siauri apatiniai, vietoj marškinėlių – krūtinę juosiančią odinę juostą ir platų švarką. O prie viso šio derinio – ir permatomi aukštakulniai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian sidabrinių plaukų šukuosena – ne perukas: transformacija truko 17 val.

Tiesa, tą patį vakarą Kim Kardashian dalyvavo dar viename renginyje. Tik jame žvaigždė pasirodė jau daugiau apsirengusi. Dviejų vaikų mama į „Harper’s Bazaar Celebration of ICONS“ apdovanojimus pasipuošė „Versace“ suknelę.

„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian
„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian

Šį trečiadienį Kim taip pat visus nustebino savo išvaizda – jos varno juodumo plaukus pakeitė sidabrinių plaukų šukuosena.

Iš pradžių manyta, kad ji tik užsidėjo peruką – juk šitaip nusibalinti plaukus yra labai drąsus ir plaukams kenkiantis žingsnis.

Perukas yra daug patogesnis ir sveikesnis būdas užsigeidus trumpalaikių pokyčių, ką labai sėkmingai daro Kim jaunėlė sesuo Kylie Jenner – savų plaukų ji nealina, bet labai dažnai kaitalioja skirtingų spalvų ir ilgių perukus.

Tačiau pasirodo, kad Kim Kardashian sidabrinių plaukų šukuosena – visai ne perukas, o jos tikri nubalinti plaukai.

„Jau kurį laiką norėjome tai padaryti. Chrisas manė, kad tai būtų puikus pokytis iš ypač ilgų, tiesių plaukų – tokią šukuoseną mes pradėjome kurti praėjusiais metais Paryžiuje. Norėjome visiškai naujo vaizdo ir sidabrinis atspalvis yra toks ikoniškas įvaizdis – tai moderni platininės blondinės versija“, – sakė Kim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius