Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Kino hitas „Noting Hilas“ turi naują varžovą – „Lūšną turtuolių rajone“

Istorija apie tai, kaip benamis vienišius, gyvenantis parko pašonėje, tapo milijonų svarų vertės nekilnojamojo turto savininku netrukus pasieks kino teatrus romantinėje komedijoje „Lūšna turtuolių rajone“ („Hampstead“), su aktoriais Diane Keaton ir Brendanu Gleesonu priešakyje.
Diane Keaton ir Brendanas Gleesonas filme „Lūšna turtuolių rajone“
Diane Keaton ir Brendanas Gleesonas filme „Lūšna turtuolių rajone“ / Kadras iš filmo
Temos: 2 Komedija Kinas

Įkvėptas 1999-aisiais metais pasirodžiusio filmo „Noting Hilas“, tačiau nusitaikęs į kitą prestižinį Londono rajoną, filmas „Lūšna turtuolių rajone“ pasakoja apie amerikietę našlę Emilę Walters (akt. Diane Keaton), kuri sutinka airį Donaldą (akt. Brendanas Gleesonas), kuriam gresia iškeldinimas iš pašiūrės Hampstead Heath miestelio pakraštyje.

Nors jo gerbūvis neblizga, Donaldo namai – gardus kąsnelis nekilnojamojo turto agentams. Juos vilioja Donaldo lūšnelę supanti kerinčio grožio gamta ir solidi kaimynystė. Kasdien atakuojamas godžių nekilnojamo turto agentų, vyrukas neketina pasiduoti. Šie, regis, taip pat. Siekdama padėti agentų puolamam Donaldui, Emilė pagaliau randa sau naują gyvenimo tikslą, o kartu su juo į moters širdį pasibeldžia ir jausmai keistuoliui britui.

Nors filme pagrindinio personažo vardas pakeistas į Donaldą, ši kino juosta paremta tikra Harry Halloweso istorija, kuris aštuntojo dešimtmečio pabaigoje tapo benamiu ir apsistojo parko pašonėje. Daugiau nei dvidešimt metų Harry pragyveno apleistame, vos 8 kvadratų ploto namelyje, tuo metu priklausiusiame Anglijos Nacionalinei sveikatos tarnybai.

2005 metais turtas buvo perpirktas ir naujieji savininkai Harry mėgino iškeldinti. Sulaukęs vietos gyventojų paramos, Harry iškėlė bylą teisme. Praėjus dvejiems metams, Harry laimėjo bylą į šios žemės nuosavybę ir ten gyveno dar dešimt metų, kol būdamas 80 metų amžiaus sulaukė savo mirties.

Nuostabi, šilta ir tikrus jausmus bei draugystę puoselėjanti romantinė drama „Lūšna turtuolių rajone“ įrodo, kad meilė amžiaus neturi.

VIDEO: HAMPSTEAD Trailer 2017 Brendan Gleeson, Diane Keaton Movie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius