Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kino žvaigždės M.Jefremovo dugnas: mirtimi pasibaigusią avariją sukėlė apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio

Rusijos žiniasklaida praneša,kad šios šalies kino ir teatro žvaigždė 56 metų Michailas Jefremovas, vėlai sukėlęs žmogaus gyvybę nusinešusią avariją Maskvos centre, buvo apsvaigęs ne tik nuo alkoholio, bet ir narkotikų.
Michailas Jefremovas
Michailas Jefremovas / Vida Press nuotr.

Rusijos kino žvaigždė Michailas Jefremovas vėlai pirmadienį girtas sukėlė žmogaus gyvybę nusinešusią avariją Maskvos centre, kai jo vairuojamas visureigis išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir įsirėžė į miniveną „Lada“. Šio automobilio vairuotojas vėliau mirė ligoninėje nuo daugybės traumų ir kraujo netekimo. Aktoriui gresia iki 12 metų kalėjimo.

M.Jefremovą įvykio vietoje sulaikė policija. Atlikus medicininį tyrimą artisto kraujyje buvo alkoholio. Vėliau aktorius buvo paleistas, pasirašęs pasižadėjimą neišvykti iš šalies.

Vida Press nuotr./Michailo Jefremovo sukelta avarija
Vida Press nuotr./Michailo Jefremovo sukelta avarija

Gazeta.ru praneša,jog tyrėjai nustatė, kad avarijos metu M.Jefremovas buvo apsvaigęs ne tik nuo alkoholio, bet ir narkotikų. Dėl to iškelta baudžiamoji byla ne tik dėl mirtimi pasibaigusios avarijos, bet ir dėl uždraustų medžiagų vartojimo. Policija aiškinasi, kas galėjo parduoti narkotikų aktoriui.

Tuo tarpu aukos advokatai reikalauja atlikti tyrimą, kodėl anksčiau M.Jefremovui pavykdavo išvengti rimtų bausmių už tai, kad sukeldavo avarijas vairuodamas neblaivus.

Gazeta.ru rašo, jog policija apžiūrėjo barą, kuriame M.Jefremovas lankėsi prieš avariją. Aiškinamasi, kodėl šis baras dirbo birželio 8 d., nors dėl koronaviruso epidemijos tokios įstaigos Maskvoje turi būti uždarytos.

„Kai kilo koronaviruso pandemija, visos kavinės užsidarė. Šis baras ilgai iš viso nedirbo. Vėliau jo savininkai nusipirko picų kepimo krosnį ir ėmė gaminti maistą išsinešimui. O Jefremovas vis tiek reguliariai ateidavo į barą ir reikalaudavo įpilti jam“, – pasakojo portalo kp.ru šaltinis.

Jo teigimu, birželio 8 d. M.Jefremovas du kartus atėjo į barą. Šaltinis pažymi, kad jau pirmą kartą jis buvo „gerokai išgėręs“ ir pasipiktino, kai baro darbuotojai atsisakė jam įpilti alkoholio ir pasiūlė pasiimti jo išsinešti.

„Antrą kartą M.Jefremovas jau su mašina atvažiavo vakare aiškintis santykių. Bare buvo vienas jo savininkų. Jis smarkiai susibarė su M.Jefremovu. Iki tol baro darbuotojai ilgai kentė aktoriaus išsišokimus, bet šį kartą kilo rimtas konfliktas. Tuomet M.Jefremovas tiesiog buvo išgrūstas lauk“, – pasakojo šaltinis.

Tuo tarpu M.Jefremovo sukeltoje avarijoje žuvusio vairuotojo advokatas Aleksandras Dobrovinskis pareiškė, jog planuoja kreiptis į prokuratūrą ir reikalauti patikrinti, kodėl iš M.Jefremovo nebuvo atimta teisė vairuoti po ankstesnių jo pažeidimų.

„Aš paprašysiu patikrinti, kodėl iš M.Jefremovo, kuris yra padaręs daugiau nei 50 kelių eismo taisyklių pažeidimų, tikėtina, ir dėl to, jog vairavo neblaivus, nebuvo atimtas vairuotojo pažymėjimas“, – pareiškė advokatas.

Ketvirtadienį Maskvoje įvyko atsisveikinimas su M.Jefremovo sukeltoje avarijoje žuvusiu Sergejumi Zacharovu. Jis bus palaidotas gimtajame Konstantinovo kaime Riazanės srityje.

M.Jefremovas pareiškė esąs pasirengęs suteikti „visą įmanomą pagalbą“ per avariją žuvusio vyriškio šeimai, naujienų agentūrai „Interfax“ sakė jo advokatas Vitalijus Černyšiovas.

Avariją komentavęs Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas pavadino šią nelaimę „siaubinga“, bet pabrėžė, jog kol kas negalvojama apie titulų atėmimo iš M.Jefremovo.

VIDEO: Michailas Jefremovas skaito eilėraštį apie Didįjį Pu

„Čia, deja, kalbama apie tragišką įvykį, siaubingą įvykį, kai girtas vairuotojas – ir nesvarbu, kas jis yra – sukėlė avariją, per kurią žmogus žuvo. Štai apie ką kalbama“, – antradienį žurnalistams sakė D.Peskovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius