-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koncertuodama Brazilijoje Courtney Love žiūrovams rodė nuogą krūtinę

Išsišokėlišku elgesiu tiek scenoje, tiek už jos ribų pagarsėjusi rokerė Courtney Love, regis, neketina nusiraminti. Net būdama 47-erių moteris ryžosi spontaniškai nusisegti liemenėlę pasirodymo metu.
Courtney Love
Courtney Love / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Koncertuodama didžiausiame Brazilijos mieste San Paule C.Love dar kartą įrodė, kad ji ne veltui vadinama provokatore. Jausdamasi visiškai laisvai, muzikantė nesivaržė parodyti klausytojams net daugiau nei jie tikėjosi. Nusiėmusi baltus marškinėlius su užrašu „Courtney be my...“ (liet. Courtney būk mano...), ji nusimetė ir blizgią juodą liemenėlę. Kad šis gestas neliktų nepastebėtas, C.Love tyčia net keletą kartų parodė į savo krūtinę.

Nuotraukas iš Courtney Love koncerto Brazilijoje pamatyti galite čia.

Radaronline.com teigimu, publika gausiomis ovacijomis palaikė rokerės apsinuoginimą. Šis kartas nebe pirmas, kuomet C.Love šokiruoja nuogybėmis. Teigiama, kad praėjusiais metais ji atvyko nuoga duoti interviu „New York Times“ žurnalistui, nors vėliau atsiprašė už tokį elgesį.

Grupės „Nirvana“ lyderio Kurto Cobaino našlės pavardė pastarąjį kartą sumirgėjo spaudoje, kai pasirodė žinių, kad jos ir velionio duktė Frances Bean Cobain susižadėjo su muzikantu Isaiah Silva. Beje, 19-metės santykiai su motina gana sudėtingi. 2009-ųjų gruodį teisme buvo išduotas laikinas teisių apribojimas, pagal kurį C.Love buvo uždrausta artintis prie dukros. Neseniai moteris tikino labai pasiilgusi „savo mergaitės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius