Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kris Jenner tvarko ir dukterų meilės reikalus: ragina pirštis buvusį Kylie Jenner mylimąjį

Kylie Jenner (22) ir Travisas Scottas (27) – nuolatinių kalbų apie jųdviejų santykius centre. Vieną dieną rašoma, kad pora atnaujino romantiškus ryšius, kitą skelbiama, kad tarp jųdviejų įvyko konfliktas ir prošvaisčių bendram gyvenimui nebėra. Dabar užsienio pramogų portalai rašo apie tai, kad situacija tarp šių dukrą auginančių žmonių tapo tokia neaiški, jog į jų santykius įsikišo Kardashianų ir Jennerių klano galva Kris Jenner (64).
Kris Jenner, Travisas Scottas ir Kylie Jenner
Kris Jenner, Travisas Scottas ir Kylie Jenner / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Mirror“, Kylie Jenner motina ir vadybininkė Kris Jenner ragina atlikėją Travisą Scottą ir jos anūkės Stormi Webster tėvą pasipiršti itin sėkmingos makiažo imperijos karalienei ir milijardierei Kylie Jenner.

Nepaisant to, kad Kylie Jenner sūnėnas Masonas, Kourtney Kardashian sūnus, netyčia prasitarė, kad minima pora tikrai ne kartu, teigiama, jog juodu vis dėlto nusprendė bent jau dabar pabandyti atnaujinti santykius.

Čia įsikišo ir Kris Jenner. Ji, nenorėdama, kad reperis nuviltų savo dvejų metukų dukrelės Stormi, ragina jį ryžtis viską įtvirtinančiam žingsniui – piršlyboms.

„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian West ir su mama Kris Jenner
„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian West ir su mama Kris Jenner

„Kris nenori, kad su jos dukromis būtų elgiamasi netinkamai – ji pasakė Travisui užmauti žiedą ir įsipareigoti antram kūdikiui, – „Mirror“ teigė šaltinis. – Kylie niekada nenustatytų tokių taisyklių, tačiau ji neslepia norinti dar vieno vaiko ir jo įsipareigojimo.“

„Ji lygiuojasi į Kim ir jos santuoką bei didelę šeimą su Kanye – tokia jos svajonė. Taigi, Kris teisi – jis turi įsipareigoti“, – tęsė šaltinis.

„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster
„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster

15min primena, kad Kylie Jenner ir Travisas Scottas susitikinėti pradėjo 2017-aisiais. Vos po poros mėnesių draugystės Kylie Jenner pradėjo lauktis.

Pernai pati Kylie Jenner patvirtino kalbas, kad ji ir dukters tėvas pasuko skirtingais keliais. „Travisas ir aš sutariame gerai. Mūsų didžiausias dėmesys dabar yra Stormi. Mūsų draugystė ir dukra dabar yra svarbiausias prioritetas“, – rašė ji tviteryje.

Tačiau nors ir buvo išsiskyrę, juodu kartu praleisdavo daug laiko, taip pakurstydami kalbas apie atnaujintus santykius.

Kylie Jenner ir Travisas Scottas lankėsi Disneilende ir labai artimai bendravo per dukters Stormi antrąjį gimtadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius