-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kristen Stewart nedalyvaus filmo „On The Road“ premjeroje, o Ruperto Sanderso žmona tariasi su advokatais

Režisieriaus Ruperto Sanderso, su kuriuo „Saulėlydžio“ sagos žvaigždė Kristen Stewart buvo užmezgusi romaną, žmona Liberty Ross jau antrą kartą viešumoje pastebėta be vestuvinio žiedo. O iš gėdos mirštanti Kristen kitą savaitę nepasirodys filmo „On The Road“ premjeroje Londone.
Kristen Stewart
Kristen Stewart / „Scanpix“ nuotr.
AFP/„Scanpix“ nuotr./Režisierius Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross
Rupertas Sandersas su žmona Liberty Ross

Buvo pranešama, kad L.Ross po vyro išdavystės buvo sugniuždyta, tačiau Los Andžele paparacų užfiksuota moteris atrodė pasitikinti savimi ir rami. Tačiau, nors buvo kalbama, kad britų modelis Liberty nesiskirs su jai neištikimu vyru, jau antrą kartą viešumoje ji buvo užfiksuota be vestuvinio žiedo, rašo Dailymail.co.uk. Dviejų vaikų motina taip pat apsilankė pas advokatus. 

Tuo tarpu viena iš šios istorijos kaltininkių Kristen jaučia per didelę gėdą, todėl kitą savaitę nedalyvaus filmo „On The Road“ premjeroje Londone. „RadarOnline“ šaltinis teigia, kad K.Stewart bijo pasirodyti viešumoje: „Taip pat ji nežino, kaip stovėti šalia kolegos Tomo Sturridge‘o, nes jis yra artimas jos ir Robo (Roberto Pattinsono – red.) draugas“.

O Robertas kol kas neatšaukė savo dalyvavimo pirmadienį vyksiančioje filmo „Cosmopolis“ premjeroje Niujorke, o dar po kelių dienų ketina duoti pirmąjį interviu laidai „Good Morning America“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius