Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kritika Melaniai Trump: darže darbavosi vilkėdama marškinius už 1 380 dolerių

Pirmajai JAV poniai Melaniai Trump mados žinovai gal ir neturi pernelyg daug priekaištų, tačiau Donaldo Trumpo žmona jau nebe pirmą kartą sulaukia kritikos už ne laiku ir ne vietoje pasirinktus madingus drabužius.
Melania Trump
Melania Trump / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šįkart jai kliuvo už tai, kad renkasi brangius dizainerių rūbus net kai ruošiasi juos susitepti, t.y. dirbdama darže.

Melania Trump į Baltuosius rūmus sukvietė būrį vaikų iš Vašingtono berniukų ir mergaičių klubo, su kuriais kartu sodino daržoves.

Donaldo Trumpo žmona šiame renginyje pasirodė apsirengusi kasdieniais drabužiais – raudonais languotais marškiniais, džinsais ir „Converse“ sportbačiais, o išpuoselėtą pirmosios ponios manikiūrą nuo kapstymosi po žemes saugojo raudonos sodininko pirštinės.

Iš pirmo žvilgsnio į akis nekrentanti Melanios Trump apranga vis tik ne vienam užkliuvo: buvo atkapstyta, kad ji apsirengė ne paprastais, o brangių mados namų „Balmain“ marškiniais, kurių kaina – net 1 380 $.

Daugybę eilinių amerikiečių suerzino toks prezidentienės aprangos pasirinkimas – ir kas gi eina darbuotis į daržą vilkėdamas tokiais brangiais drabužiais!

„Man labai kelia abejonių moralė ir išmintis žmogaus, kuris išleidžia daugiau kaip tūkstantį dolerių marškiniams darbui sode, kurie atrodo kaip tokie, kokius galima nusipirkti už mažiau nei 20 dolerių“, – stebėjosi viena moteris, o panašių reakcijų tviteryje buvo apstu.

„Scanpix“/AP nuotr./Melania Trump
„Scanpix“/AP nuotr./Melania Trump

Tačiau ne visi puolė Melanią Trump – kai kurie stojo jos ginti primindami, kad ir Michelle Obama Baltųjų rūmų daržu rūpinosi avėdama 1 150 $ „Jimmy Choo“ botus, ir prie jos niekas dėl to nesikabinėjo. Beje, būtent Michelle Obama ir buvo daržo Baltųjų rūmų kieme iniciatorė – čia auginamos daržovės ir prieskoniniai augalai, kuriuos prižiūrint vedami edukaciniai užsiėmimai vaikams.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Melania Trump

Melania Trump kritikos dėl ne laiku ir ne vietoje pasirinktos aprangos sulaukia jau nebe pirmą kartą. Štai visai neseniai daug kas ją užsipuolė dėl to, kad į uragano nuniokotą Teksasą išsiruošė avėdama 595 $ kainuojančius „Manolo Blahnik“ aukštakulnius. Dar prieš tai pasipiktinimą sukėlė „Dolce & Gabbana“ švarkas, kuriuo JAV pirmoji ponia pasipuošė viešėdama Sicilijoje – erzelį sukėlė tai, kad to švarko kaina prilygo eilinio amerikiečio metinėms pajamoms!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius