-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kūdikio slapta besilaukusi Jessie J patyrė persileidimą: „Esu ištikta šoko“

Ilgai apie kūdikį svajojusi ir pagaliau nėščia tapusi britų atlikėja Jessie J atskleidė skaudžią žinią – ji patyrė persileidimą.
Jessie J
Jessie J / Vida Press ir asmeninio albumo nuotr.

Trečiadienio vakarą apie tai atlikėja pranešė socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje. Moteris paminėjo, kad apie nėštumą būtų pranešusi savo koncerto Los Andžele metu, tačiau viską pakeitė netikėta žinia apie persileidimą.

„Vakar ryte juokiausi su draugu, sakydama: „Nors rimtai, kaip aš išgyvensiu savo koncertą Los Andžele, nepasakiusi visai publikai, kad esu nėščia“.

Vakar po pietų bijojau minties, kad vyksiu į koncertą palūžusi po to, kai nuėjau trečią kartą ir man pasakė, kad širdis nebeplaka.

Jaučiu, kad negaliu valdyti savo emocijų. Galiu gailėtis, kad tai paskelbiau. Galiu ir ne. Aš iš tikrųjų nežinau.

Žinau, kad šį vakarą noriu dainuoti. Ne todėl, kad vengčiau sielvarto ar proceso, bet todėl, kad žinau, kad dainavimas šįvakar man padės.

Per 2 metus surengiau 2 pasirodymus ir mano sielai to reikia. Šiandien dar daugiau. Žinau, kad kai kurie žmonės manys, kad ji turėtų tiesiog tai atšaukti. Tačiau šiuo metu man aišku vienas dalykas. Dainuoti pradėjau dar būdama jauna, siekdama užpildyti savo sielą ir meilės sau terapiją, kuri niekada nepasikeitė ir turiu tai padaryti savo būdu.

Noriu būti sąžininga ir tikra bei neslėpti to, ką jaučiu. Aš to nusipelniau. Noriu būti tokia, kokia galiu būti šią akimirką. Ne tik publikai, bet ir man pačiai ir mano mažam kūdikiui, kuris tai padarė geriausiai.

Pažįstu save ir žinau, kad apie tai kalbėčiau scenoje, nes tokia esu. Taigi vietoj verksmingos emocingos kalbos, bandančios paaiškinti savo energiją. Taip jaučiuosi saugiau.

Nusprendžiau pati susilaukti kūdikio. Nes tai viskas, ko aš kada nors norėjau, o gyvenimas trumpas. Pastoti buvo stebuklas ir patirtis, kurios niekada nepamiršiu ir žinau, kad vėl turėsiu.

Vis dar esu ištikta šoko, jaučiu didelį liūdesį.
Bet aš žinau, kad esu stipri, ir žinau, kad man viskas bus gerai.

Taip pat žinau, kad milijonai moterų visame pasaulyje jautė šį skausmą ir dar blogiau. Jaučiu ryšį su tais iš jūsų, kuriuos pažįstu, ir su tais, kurių nepažįstu.

Tai vienišiausias jausmas pasaulyje“, – socialiniame tinkle skaudžia žinia pasidalijo Jessie J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius