Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Kuo taps garsių tėvų atžalos?

Kol kas dar neaišku, kokią profesiją pasirinks visame pasaulyje gerai žinomų tėvų vaikai. Tačiau jau dabar galima neabejoti, kad ateinanti Holivudo žvaigždžių karta bus ne mažiau populiaresnė už savo protėvius.
Madonna su dukra
Madonna su dukra / Scanpix nuotr.

Madonna (52): dukra bus aktorė

Kol popkaralienė savo dukrai Lourdes (14) draudė dažytis plaukus ir vaikščioti į pasimatymus, paauglė iš kailio nėrėsi bandydama sumenkinti mamytę. Kai pernai spalį Lourdes sukako 14 metų, jai buvo suteikta daugiau laisvės. Garsios moters dukra jau išbandė jėgas kurdama drabužius (jos drauge su mama pristatė kolekciją „Material Girl“), įstojo į aktorinio meistriškumo mokyklą ir buvo pakviesta vaidinti juostoje „W.E.“.

Tai ne pirmas pasiūlymas Lourdes filmuotis kino juostoje: 2010 m. paauglė sulaukė kvietimo suvaidinti viename iš filmų apie Harį Poterį epizodų, tačiau tuomet Madonna uždraudė dukrai filmuotis, nes manė, kad jai dar pernelyg anksti pradėti aktorės karjerą. Tačiau dabar jau aišku, kokią ateitį popkaralienė yra numačiusi dukrai.

AOP nuotr./Victoria ir Davidas Beckhamai su vaikais
AOP nuotr./Victoria ir Davidas Beckhamai su vaikais

Victorios (37) ir Davido (35) Beckhamų šeimoje auga būsimi šokėjai ir muzikantai

Netrukus ši pora susilauks ketvirtosios atžalos, o kol kas visame pasaulyje gerai žinomas futbolininkas rūpinasi savo trijų sūnų Brooklyno (12), Romeo (8) ir Cruzo (6) auklėjimu. Davidas suvokė, kad jo berniukams gyvenime gali prireikti ne tik sugebėti kuo toliau nuspirti futbolo kamuolį, bet ir rodytis scenoje. Todėl pasitaręs su žmona jis nusprendė, kad sūnums naudingiausia bus pasimokyti pas profesionalų choreografą ir dainininką Usherį. Be to, scenos paslaptimis bet kada gali pasidalyti jų mama, buvusi grupės „Spice Girls“ narė.

Scanpix nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris su sūnumi
Scanpix nuotr./Arnoldas Schwarzeneggeris su sūnumi

Arnoldas Schwarzeneggeris (63) augina savo įpėdinį

Arnoldui pavyko padaryti puikią karjerą: pradžioje jo pavyzdys įkvėpė pusę Žemės rutulio gyventojų užsirašyti į sporto klubus, paskui jis tapo ištisos Holivudo kino epochos herojumi, o galiausiai užėmė prestižinį politiko postą. Arnoldo sūnus Patrickas (18) akivaizdžiai seka tėvo pavyzdžiu: jis daug sportuoja, puoselėja savo kūną ir jau filmuojasi kine. Jo debiutu tapo vaidmuo juostoje „Atsarginių suolelis“ (2006). Ir tikrai niekas nenustebs, jei rūpestingas tėtušis šiam savo sūnui pasistengs plačiai atverti duris į didžiąją politiką.

Scanpix nuotr./Gwen Stefani su sūnumi
Scanpix nuotr./Gwen Stefani su sūnumi

Gwen Stefani (41) sūnus – būsimasis dizaineris

Dainininkės sūnus Kingstonas (5) jau dabar  puikiai žino, kad gražiausias sukneles moterims kuria būtent vyrai! Akivaizdu, kad talentinga dainininkė ir dizainerė savo vyresnėlį nuo mažens ruošia drabužių dizainerio karjerai. Berniukas visuomet pats renkasi išskirtinio dizaino drabužius, mėgsta, kai jam daromos itin originalios šukuosenos, manikiūrininkių prašo, kad jam nulakuotų ne tik rankų, bet ir kojų nagus, dalyvauja beveik visuose mamos drabužių kolekcijų pristatymuose.

AOP nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise’as su dukra
AOP nuotr./Katie Holmes ir Tomas Cruise’as su dukra

Katie Holmes (32) ir Tomas Cruise’as (48): Suri – naujoji stiliaus ikona

Kol kas pasaulis naująja stiliaus ikona vadina serialo „Liežuvautoja“ žvaigždę Blake Lively (23), tačiau netruks prabėgti dar keleri meteliai ir pasaulis turės naują stiliaus ikoną Suri Cruise (5). Ši garsių tėvelių dukrelė jau seniai verčia krūpčioti vaikų ortopedus viešumoje rodydamasi su aukštakulniais, o jos nevaikiškas susidomėjimas madingų parduotuvių kosmetikos skyriais ir sugebėjimas atpažinti garsius prekių ženklus džiugina mados pramonės darbuotojus.

Pasak kalbų, Suri drabužiams ir papuošalams garsūs tėveliai jau dabar per metus išleidžia apie 1 mln. JAV dolerių (apie 2,3 mln. litų). Baisu net pagalvoti, kas bus toliau…

AOP nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su vaikais
AOP nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas su vaikais

Angelina Jolie (35) ir Bradas Pittas (47): šeši vaikai – geros valios ambasadoriai

Priešingai nei Hiltonų šeimynėlė, pasauliui padovanojusi tuštybės simbolį – išlepintąją Paris, Angelina ir Bradas savo vaikams skiepija tauresnes vertybes. Angelina – ne iš tų garsių mamyčių, kurios savo vaikams perka tai, ko jie užsigeidžia. Atvirkščiai, nuo mažų dienų atžalos žino, kad pinigai nelengvai uždirbami, o materialinė gerovė yra toli gražu ne didžiausia vertybė.

Žinant pedagogiškai nusiteikusių tėvų požiūrį bei jų ne vienerius metus teikiamą pagalbą vargstantiesiems, galima spėti, kad šios poros mažyliai Maddoxas (10), Paxas (10), Zahara (6), Shiloh (4) ir dvyniai Knoxas bei Viviene (2) taps geros valios ambasadoriais, labdaros fondų steigėjais arba mecenatais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius